Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljač na cestama

U istom danu vozačima istrčali košuta, medvjed i divlja svinja

divlja svinja
Duško Mirković/Pixsell
21.05.2012.
u 13:39

Prema prvim procjenama materijalna je šteta na automobilima oko šest tisuća kuna, a o stradavanju divljači policija je obavijestila lovnike lovačkih društava na čijem su se području nesreće dogodile

U tri prometne nesreće, u Gorskom kotaru, na području Kraljevice i na otoku Krku, u istom je danu na cesti stradala divljač. Najprije je u noći na petak oko jedan sat na staroj cesti Rijeka – Zagreb nedaleko od Močila pred Alfa Romeo istrčala košuta. Nakon udarca u automobil kojim je upravljala 40-godišnja vozačica iz Vrbovskog košuta je pobjegla u šumu.

Istoga dana poslijepodne, oko 17 sati, na Jadranskoj magistrali pokraj Šmrike, u medvjeda koji je istrčao na cestu udario je Peugeot koji je vozio 43-godišnji Riječanin. Nakon udarca medvjed se otišao prema moru.

Treća nesreća dogodila se oko 21.45 sati na lokalnoj cesti u Milohnićima na Krku. Ovoga puta usmrćena je divlja svinja u koju je, nakon što je istrčala iz šume, udario Alfa Romeo za čijim je upravljačem bio 18-godišnji mladić iz Bakra.

Prema prvim je  procjenama materijalna šteta na automobilima oko 6 tisuća kuna, a o stradavanju divljači policija je obavijestila  lovnike lovačkih društava na čijem su se području nesreće dogodile.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije