Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoro odluka

U igri za novog v. d. šefa HRT-a sve više imena

19.09.2016. , Zagreb -  Sinisa Kovacic, vd. ravnatelja HRT-a. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
09.11.2016.
u 21:00

Posljednjih dana govorilo se o Ernestu Striki, jučer o Blagi Markoti, a još prije spominjali su se i Siniša Kovačić, Domagoj Burić...

Koje razmjere poprima upravljačka kriza na HRT-u, zorno svjedoči i činjenica da kolege s HRT-a zovu novinare iz drugih medija pitajući ih znaju li oni kada bi se konačno mogao imenovati novi privremeni prisavski glavni ravnatelj i tko bi on mogao biti iz cijele one šume imena koja su ovih dana u optjecaju.

Naime, još 1. listopada istekao je ionako već produljeni mandat v. d. glavnog ravnatelja Siniše Kovačića i od tada HRT praktički nema svog zakonskog zastupnika ni odgovorne osobe, što je zaključio i NO HRT-a.

Stoga nagađanja da bi saborski Odbor za medije možda do kraja tjedna, opet privremeno trebao rasplesti situaciju prijedlogom imenovanja novog v. d. šefa HRT-a pobuđuje zanimanje tim više što iz dana u dan popis onih o kojima se u tom kontekstu govori biva sve dulji.

Tako se jučer kao o mogućem novom privremenom čelniku HRT-a moglo čuti i ime Blage Markote, nekoliko posljednjih dana spominjao se i Ernest Strika, a u kuloarima se govori da su u igri bili ili još uvijek jesu i sam Kovačić te Marija Nemčić, Božidar Domagoj Burić, Dražen Miočić, Jozo Barišić... 

>> Odbijen prijedlog NO HRT-a za imenovanjem Joze Barišića za privremenog upravitelja

Komentara 6

SA
sargu123
23:02 09.11.2016.

Kovačić više NIKAD, nadam se!

DO
doktorica
08:34 10.11.2016.

i za ovaj katastrofalno loš program HRT-a mi (ovce) plaćamo TV pretplatu,valjda zato da bi imali saznanja kako se naš novac troši na ovu lijepu gomilicu neradnika ,nesposobnjakovića i uhljeba.Kovačić je samo malo više klerikalizirao program,politički ga orjentirao ka vladajućoj stranci koja ga je postavila,uveo niz dosadnih negledajućih emisija,osim vijesti nitko to i ne gleda!

ME
Meter
08:39 10.11.2016.

A Tonči Vrdoljak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije