Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj

Bez propusnice se mogu kretati stanovnici još dvije županije

Koronavirus
Foto: PIXSELL
1/3
20.04.2020.
u 17:14

Nacionalni stožer civilne zaštite u nedjelju je na dva tjedna produljio još četiri mjere koje se odnose na održavanje pogreba i posljednjih ispraćaja, sklapanje brakova i životnog partnerstva, te zatvaranje dječjih i otvorenih sportskih igrališta.

U Hrvatskoj je zabilježeno 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je ukupno 1881 oboljelih od COVID-19. 771 osoba je ozdravila. Nema preminulih osoba.

 

17:10 - I Sisačko moslavačka županija od sad je bez propusnica za kretanje unutar županije temeljem odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite. Odluka je donesena na zahtjev županijskog Stožera civilne zaštite.

17:05 - Bez propusnice unutar županije mogu i stanovnici Krapinsko-zagorske županije. Na prijedlog županijskog Nacionalni stožer civilne zaštite danas je donio Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Krapinsko-zagorske županije.

15:55 - Biskup Škvorčević pisao je stožeru: Molim vas, ukinite zabranu vjerskih okupljanja. Više pročitajte ovdje.

14:58 Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva oboljenja COVID-19 infekcijom, izvijestio je Županijski stožer u ponedjeljak.

Dosad su od početka epidemije ukupno zabilježena 32 slučaja oboljenja uzrokovanih koronavirusom te je potvrđeno osam slučajeva izlječenja.

14:10 - U proteklih 24 sata imamo 10 novih bolesnika, a ukupno je 1881 oboljelih. Oporavljenih 771. Trenutno oboljelih je 1110. Preminulih od jučer nemamo, a ukupno ih je 47 - kazao je ministar zdravstva VIli Beroš na konferenciji za medije Stožera. Više pročitajte OVDJE.

14:01 U Krapinsko-zagorskoj županiji još su četiri osobe pozitivne na COVID-19. Kako je izvjestio Stožer civilne zaštite, svi oboljeli su s područja Grada Oroslavja.  Od Nacionalnog stožera civilne zaštite županijski će tražiti ukidanje mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, odnosno tražit će da se na području Krapinsko-zagorske županije dopusti kretanje bez posebnih propusnica.

13:45 - U Požeško-slavonskoj županiji danas je dvadeseti dan bez novooboljelih osoba, u samoizolaciji se trenutno nalazi 302 osoba. Ukupno su testirane 144 osobe, te je trenutno deset uzoraka poslano na analizu. Na području županije i dalje su potvrđene samo tri oboljele osobe.

Župan Alojz Tomašević naglasio je kako su ovo odlični podaci, ali da nema mjesta prevelikom opuštanju jer opasnost još nije prošla te da se ostale odluke nacionalnog stožera moraju se i dalje poštivati i provoditi. On je pozvao sve trgovce, privatnike i trgovačke lance da je dio odgovornosti i na njima da u svome poslu provedu sve te mjere koje su propisane, te da će biti obilasci policije i članova civilne zaštite, kako bi se spriječilo njihovo kršenje istih i smanjio rizik širenja virusa.

- Želim se zahvaliti svim građanima Požeško-slavonske županije koji sudjeluju u ovoj borbi i koji se pridržavaju svih donesenih odluka nacionalnog stožera, a posebno mjera distance i zabrane okupljanja koje i dalje ostaju na snazi - rekao je Tomašević.
Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od nedjelje 19. travnja, a na temelju prijedloga Stožera civilne zaštite Požeško – slavonske županije ukinuta je nužna mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka.
Temeljem navedenoga žiteljima Požeško–slavonske županije više nije potrebna e-propusnica za kretanje unutra županije, što znači da je ponovno moguće kretati se između 10 jedinica lokalne samouprave, odnosno između općina i gradova županije.
Prema riječima načelnika Policijske uprave požeško-slavonske Željka Grgića, ukidaju se policijski punktovi na granicama gradova i općina unutar županije, no i dalje će propusnice biti neophodne za napuštanje područja Požeško-slavonske županije te će u skladu s tim policijski punktovi i dalje biti na svim izlazima, odnosno ulazima u županiju.

13:40 -  Od ponoći je omogućeno kretanje bez propusnica unutar triju područja u Primorsko-goranskoj županiji, a propusnica je potrebna samo za odlazak s jednog područja na drugo ili u drugu županiju, rečeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare Županijskog stožera Civilne zaštite.

Kako je rečeno, načelnik Nacionalnog stožera Civilne zaštite i potpredsjednik Vlade Davor Božinović potpisao je odluku kojom se ukida nužna mjera zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području te županije te se od ponoći omogućuje kretanje bez propusnica unutar triju područja Primorsko-goranske županije – Primorja, koje obuhvaća kopneni dio županije od Mošćeničke Drage do Novog Vinodolskog, kvarnerskih otoka i Gorskog kotara.

Župan Zlatko Komadina rekao je da je danas prvi dan liberalizacije mjera u županiji zahvaljujući dobrim epidemiološim rezultatima, da je odluka o tome donesena u suglasnosti sa strukom i lokalnim čelnicima. Mjere vrijede do 3. svibnja, otok Krk sada je u cjelini s otocima, ali ima prijedloga da se pripoji primorskom dijelu, o čemu će se raspraviti.

Video: Dragan Primorac: Vjerojatno su djeca ključni prenositelji virusa

Načelnik Županijskog stožera Civilne zaštite Marko Boras Mandić ocijenio je kako je važno da se u županiji ide prema popuštanju mjera kad je riječ o gospodarstvu, poduzetnicima i obrtnicima, s kojima se komunicira kako bi otvorili frizerske salone i druge radnje uz poštovanje preventivnih mjera.

Ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Vladimir Mićović rekao je da od jučer do danas nema novooboljelih, da je epidemiološka situacija u županiji stabilna. U nedjelju je bila jedna novooboljela osoba, koja je bila u samoizolaciji, nakon što u toj županiji šest dana nije bilo novih slučajeva. Upozorio je građane da i dalje budu disciplinirani, bez okupljanja.

Prema podatcima tog stožera, ozdravile su još dvije osobe, dosad ukupno 27, a u crikveničkoj Thalassotherapiji, u koju se smještaju osobe bez simptoma ili s blažim simptomima je devet osoba - dva muškaraca i sedam žena.

13:20 - U Krapinsko-zagorskoj županiji još su četiri osobe pozitivne. Kako je izvjestio Stožer civilne zaštite, svi oboljeli su s područja Grada Oroslavja.  Od Nacionalnog stožera civilne zaštite županijski će tražiti ukidanje mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka, odnosno tražit će da se na području Krapinsko-zagorske županije dopusti kretanje bez posebnih propusnica.

13:11 - U posljednjih 24 sata nema novooboljelih od koronavirusa na području Varaždinske županije. Od početka pandemije u toj su županiji oboljele 33 osobe, a 24 ih je izliječeno. Posljednji je oboljeli muškarac srednjih godina koji nije bio pod mjerom samoizolacije. Zbog povišene tjelesne temperature i respiratornih problema poslan je u COVID ambulantu i  nalaz je bio pozitivan. Evidentirano je njegovih 16 kontakata, i svi su stavljeni pod mjeru samoizolacije. Još nije utvrđen izvor zaraze, a nema ni poveznice s inozemstvom, pa se vjerojatno radi o lokalnoj transmisiji. Dosad su testirane 924 osobe, a 1255 osoba u toj županiji je pod samoizolacijom.

12:30 - Stožer Dubrovačko-neretvanske županije objavljuje nove informacije o broju zaraženih.

"Jedna sugrađanka jučer je preminula, korisnica Doma za starije u Pločama. Izražavamo sućut. Inače situacija je stabilna. Od 145 uzoraka, nema niti jedan pozitivni nalaz", kazao je župan Nikola Dobroslavić. Broj preminulih na području Dubrovačko-neretvanske županije sada je šest. Ukupno je 16 izliječenih osoba.

Unutar uzoraka se nalazi i onaj broj uzoraka koji su uzeti iz Josipovca i doma za starije u Metkoviću, kako štićenika tako i zaposlenika. 

12:16 - Četvrti dan zaredom na području Brodsko-posavske županije nema novooboljelih osoba od bolesti COVID-19, navodi se u priopćenju županijskog Stožera civilne zaštite. U proteklih 11 dana na području županije zabilježen je samo jedan slučaj oboljenja. U Brodsko-posavskoj županiji je do sada zabilježeno ukupno 20 slučajeva zaraze koronavirusom, od čega je 16 aktivnih. Tri osobe su ozdravile, a jedna preminula.

S obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju, na prijedlog županijskog Stožera civilne zaštite, jučer je nacionalni Stožer civilne zaštite donio Odluku kojom se od danas unutar Brodsko-posavske županije omogućava kretanje građana bez e-propusnica.
Bez obzira na ukidanje propusnica unutar županije, na snazi su i dalje mjere ograničavanja odnosno zabrane društvenih okupljanja, okupljanja na javnim površinama, izletištima i igralištima te se stoga mole građani da se i dalje pridržavaju svih mjera i preporuka nacionalnog Stožera CZ. U županijskoj karanteni se trenutno nalazi osam osoba. Tijekom vikenda i danas nastavljena je isporuka zaštitne opreme pružateljima socijalnih usluga u sustavu socijalne skrbi kao i nadzor nad tim ustanovama od za to imenovanih timova.

12:15 - U Zagrebu je zabilježeno 13 novih osoba pozitivnih na koronavirus tijekom vikenda, tako da ih je ukupno 449. Više pročitajte OVDJE.

12:07 - Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije do ponedjeljka, 20.04.2020. do 11:00 sati evidentirane su 124 osobe kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom. U odnosu na podatke od jučer, radi se o istom broju što znači da na području Zagrebačke županije nema novooboljelih. Do sada je izliječena 21 osoba, a tri su preminule.

11:58 - Županijski Stožer civilne zaštite objavio je kako u zadnja 24 sata nema novooboljelih od virusa COVID-19 na području Sisačko-moslavačke županije. Od trideset dosadašnjih pacijenata s područja ove županije, jedanaest
pacijenata je ozdravilo (šest iz Siska, dva iz Petrinje, jedna pacijentica iz Lekenika, jedan pacijent iz Novske i jedan s područja općine Velika Ludina), te je trenutačno devetnaest pozitivnih pacijenta na  županijskom području.

11:50 - Tijekom jučerašnjeg dana u KBC-u Split preminule su dvije osobe starije životne dobi (ženska osoba rođena 1933. godine, štićenica Doma za starije osobe u Vukovarskoj ulici i muška osoba rođena 1935. godine). Uz nekoliko kroničnih bolesti osobe su imale i infekciju COVID-19. 

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo SDŽ od ukupno 142 obrađena testa još je 10 osoba zaraženo koronavirusom i to iz Splita 4, Makarske 2, Solina 2, Dicma 1 i  Muća 1. Među novooboljelim osobama dvoje je zdravstvenih djelatnika i to 1 privatni fizioterapeut, 1 medicinska sestra iz Doma u Vukovarskoj koja je bila u samoizolaciji i nije imala kontakt niti s korisnicima niti s djelatnicima.

Među novooboljelim osobama 7 osoba je iz samoizolacije. Na području Splitsko-dalmatinske županije izliječene su 72 osobe. Ukupno je 97 osoba hospitalizirano, od kojih je 7 na respiratoru i to 5 iz Splitsko-dalmatinske županije i 2 iz Šibensko-kninske županije. 93 zdravstvena djelatnika se nalaze u samoizolaciji.

U karanteni hotela Zagreb na Duilovu je 13 ljudi. Na dan 20.4.2020. na području Splitsko-dalmatinske županije ukupno je 419 osoba zaraženo koronavirusom. 

11:12 - Poslije 5 dana, tijekom kojih nije bio zabilježen niti jedan slučaj zaraze, u Vukovarsko – srijemskoj županiji zabilježena je još jedna zaraza koronavirusom. Prema navodima iz županijskog Stožera civilne zaštite radi se o osobi iz Vinkovaca tako da je broj oboljelih narastao na 37.

-Novooboljela osoba ima mjesto prebivališta u Vinkovcima, a živi Zagrebu već duže vrijeme, te je u zdravstvenim ustanovama navedenog grada i bila testirana, stoga se statistički samo vodi kod nas i pribrojava se ukupnom broju oboljelih u našoj županiji, stoji u priopćenju Stožera.

Dodaju i kako su u protekla 24 sata testirane 3 osobe te da je ukupan broj testiranih narastao na 638 osoba. U samoizolaciji na području Vukovarsko – srijemske županije nalazi se 358 osoba. Opća županijska bolnica Vinkovci ima 4 hospitalizirane osobe pozitivne na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji zbog blažih simptoma bolesti.
Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 11 zdravstvenih djelatnika, a od toga 4 liječnika, 3 medicinske sestre/tehničara, 3 druga zdravstvena i 1 nezdravstveni djelatnik. Ukupan broj zdravstvenih djelatnika u samoizolaciji je 2, od čega su obje medicinske sestre/tehničari. Trenutno u Vukovarsko-srijemskoj županiji nema izliječenih osoba od COVID-19. 

11:00 - U Osječko-baranjskoj županiji testirano je 95 uzoraka, jedan je pozitivan, radi se o medicinaru koji je bio u samoizolaciji. Još jedna osoba je izliječena.

10:22 - Na području Šibensko- kninske županije nema novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19, tako da je broj zaraženih osoba i dalje 81. Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 10 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Dva pacijenta su i dalje na respiratoru u KBC Split. Od počeka epidemije do danas je 20 ozdravljenih osoba.
 
Pod mjerama zdravstvenog nadzora  je 426 osoba, od čega je 279 osoba kontakt s oboljelim od COVID-19, a u samoizolaciji je ukupno 357 osoba. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj nije bilo dojava o kršenju mjera samoizolacije.

10:21 - Na području Zadarske županije nema novooboljelih osoba pa je ukupan broj zaraženih i dalje  81. Pod aktivnim nadzorom tj. mjerom samoizolacije je 478 osoba, a nadzor je istekao za 2027  osoba. Do sada je  uzeto 674 uzoraka, a  čekaju se  rezultati za  14 uzoraka . Na COVID odjelu Opće bolnice u Zadru nalazi se 6 osoba i niti jedna nije na respiratoru. U Ortopedskoj bolnici u Biogradu je 7 lakših pacijenata.

10:06 - U Istarskoj županiji ukupno je ispitano 55 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus (COVID-19). Nema novooboljelih. Izliječene su 2 osobe, što čini ukupno 62 izliječenih od koronavirusa u Istarskoj županiji.

10:00 - U Karlovačkoj županiji i danas, osmi dan bez novooboljelih osoba. Na području županije, suglasni su svi gradovi i općine, može se kretati bez e-propusnica.

9:51- Međimurje je šesti dan bez novozaraženih osoba. U protekla 24 sata obavljeno je 12 testiranja i svi su nalazi negativni. Od ukupno osam dosad oboljelih, četiri su osobe ozdravile. Od ponoći su ukinute e-propusnice za kretanje unutar Međimurske županije. Kako više ne trebaju propusnice, iz Crvenog križa Čakovec javljaju da svi darivatelji krvi mogu doći na ovotjedne akcije darivanja, bez obzira iz kojeg grada ili općine unutar županije dolaze.

9:26 - Na području Bjelovarsko-bilogorske županije nema novih potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom. Tako je već peti dan za redom u županiji bez novooboljelih. Ukupno je na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno do sada 10 oboljelih osoba od koronavirusa od kojih je 4 njih izliječeno.

U samoizolaciji na području naše županije nalazi se 379 osoba, a ukupno je zabilježeno 38 slučajeva kršenja samoizolacije. Na prijedlog Stožera civilne zaštite Bjelovarsko-bilogorske županije Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku o ukidanju e-propusnica za područje županije.

To znači da se građani Bjelovarsko-bilogorske županije slobodno mogu kretati na području cijele županije bez e-propusnica. Rezultat je to povoljne epidemiološke situacije u našoj županiji koja je među četiri županije u Hrvatskoj s najmanjim brojem oboljelih od koronavirusa.

„Moram naglasiti da ta Odluka omogućuje i našim gospodarstvenicima, obrtnicima, ali posebice našim poljoprivrednicima da lakše obavljaju svoje redovite poslove. To nipošto ne znači da se može olako shvatiti ono što je pred nama. Treba biti discipliniran i dalje.  Pozivam naše građane da poštivaju sve preporuke vezane uz koronavirus, zabranu izlaska ako ste u samoizolaciji i naravno u slučaju uobičajenih aktivnosti držite se socijalne distance, radite na tome da zaštitite sebe i svoje obitelji“, ističe župan Damir Bajs.

8:41 - U Virovitičko-podravskoj županiji 21. dan zaredom nema novooboljelih.  "Od ponoći, stanovnici Virovitičko-podravske županije, odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite, područjem naše županije, kreću se bez do sada obveznih e-Propusnica. One im, istina, trebaju za odlazak na područje dugih HR županija, ali, „relaksacija“ dosadašnjih mjera naišla je na pozitivan odjek, ponajprije, poduzetnika, obrtnika, gospodarstvenika, poljoprivrednika s našeg područja, kojima je tako, omogućeno olakšano kretanje područjem Virovitičko-podravske županije.

Inače, na području Virovitičko-podravske županije, 21.dan zaredom, nema novooboljelih od bolesti COVID 19. U posljednja 24 sata, testirano je 13 uzoraka i svi su bili negativni. Do sada je, na području Virovitičko-podravske županije, ukupno testirano 238 osoba, od čega je nalaz za njih 236 bio negativan. Dvoje pozitivnih supružnika, nema simptome koronavirusa. Ovaj tjedan im ističe vrijeme samoizolacije koja traje 28 dana.

Djelatnici policije PU Virovitičko-podravske županije, na kontrolnim punktovima prema susjednim županijama, u zadnja 24 sata su prekontrolirali 2.136 osoba u 1.675 vozila. Od njih, tri osobe su pokušale ući u Virovitičko-podravsku županiju bez valjane e-Propusnici. Osim toga, djelatnici policije, obišli su i 21 adresu osoba koje su u samoizolaciji, svi su bili kod kuće.
Iako Virovitičko-podravska županija, 21 dan nema novooboljelih od bolesti COVID 21, nemojte se opuštati. Pridržavajte se mjera socijalnog distanciranja i izbjegavanja neposrednih kontakata. Hvala vam. #ostanidoma", objavili su iz Stožera.

7:34 - "Ukidanje propusnica, to je prva mjera za olakšavanje života građana. Na listi su još tri zahtjeva koje ćemo dalje razmatrati", kazao je ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak u Mreži prvog HRT-a. "U Istri nema niti jednog zaraženog jutros", kazao je Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije.

"Dopušten je interžupanijski promet uz one određene izuzetke koje smo na početku dali. Potreban je određen oprez oko toga, ipak smo teritorij jedne države. Dodao je i kako je Stožer prije nešto više od mjesec dana donio mjeru zabrane ugostiteljskih objekata i posluživanja hrane, a sad je ipak došlo do manjih popuštanja te je omogućena dostava hrane u određenim uvjetima. 

- Nije drive-in ako vi stavite stol na cestu i ako dopustite autima da stanu u red. To nije to, zna se koji su uvjeti za drive-in", dodao je Capak. 

Capak je rekao i kako su napravili 11 točaka uvjeta za rad ugostitelja.

"Čim ugostitelji ispune uvjete, dobit će mogućnost za radom dalje. Na red će doći kafići i restorani, ali za početak isključivo oni koji imaju terase i oni koji mogu osigurati distancu među gostima. Ljudi u kafićima neće moći sjediti jedni pored drugih. Ako je dosad bio stol za četiri osobe, za njim će sad moći sjediti jedna do dvije, morat će se dezinficirati sve nakon odlaska gosta. Kod frizera će morati biti neke zaštitne mjere i za frizera i za klijenta. I uz strogu dezinfekciju svega što se koristi ", dodao je Capak.

"Javni prijevoz će sigurno biti pušten uskoro. Ali isto pod mjerama", kazao je. Maske ćemo preporučiti svima, pogotovo u javnom prijevozu.

Ravnateljica NZJZ SDŽ Željka Karin rekla je kako će se povodom gospodarstva i ostalih aktivnosti sve sagledavati u budućnosti uz suglasnost Stožera.  "Sigurno je da ljudi žele da se gospodarstvo pokrene i da se vratimo prijašnjim aktivnostima", rekla je Karin. 

Kozlevac je naglasio kako ćemo još duže vremena živjeti uz koronavirus. "Socijalni kontakt će biti vrlo bitan i to jako dugo", zaključio je, te dodao kako se veća okupljanja ljudi neće moći tako brzo održavati. 

7:20 - Nacionalni stožer civilne zaštite u nedjelju je na dva tjedna produljio još četiri mjere koje se odnose na održavanje pogreba i posljednjih ispraćaja, sklapanje brakova i životnog partnerstva, te zatvaranje dječjih i otvorenih sportskih igrališta.

Do 18. svibnja produljena je i odluka kojom se zabranjuje brodovima u međunarodnoj plovidbi, koji imaju obvezu samoizolacije, uplovljavanje u morske luke i luke unutarnje plovidbe u Hrvatskoj.

Dan ranije, također na dva tjedna produljene su mjere kojima se ograničavaju društvena okupljanja, rad trgovina i uslužnih djelatnosti, sportski i kulturni događaji te granični tranzit.

7:15 - Stožer civilne 19. travnja donio je Odluku o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za područje Grada Zagreba i Zagrebačke županije. Dio županija tražilo je potpuno ukidanje e-propusnice za svoje područje: Brodsko-posavska, Karlovačka, Koprivničko-križevačka, Međimurska, Osječko-baranjska, Virovitičko-podravska, Zadarska, Šibensko-kninska, Vukovarsko-srijemska i Splitsko-dalmatinska.

7:00 - Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Alemka Markotić, kazala je kako je koronavirus izoliran u toj klinici još prije tri tjedna, a da su nakon toga radili dodatne provjere.

"To je velika stvar za znanstvena istraživanja kojima se bavimo, ali može pomoći i u dijagnostici i razvoju novih testova ili pokušaju detekcije razlike između virusa. A čim imate viruse, od jučer imamo cijeli niz ponuda za istraživanja i studije”, kazala je Markotić, dodavši da je virus izolirala doktorica znanosti Željka Mačak Šafranko uz pomoć Ivana Kristijana Kurolta i tima iz te klinike.

Do sada su više razvijenih zemalja uspjele izolirati virus, među kojima među prvima Kina i Australija.

Iz Kine je u nedjelju u Hrvatsku stiglo još 70 tona zaštitne opreme za hrvatski zdravstveni sustav i sve druge službe koje sudjeluju u borbi protiv epidemije koronavirusa, a specijalnim letom iz Šangaja zrakoplovom je dopremljena veća količina maski, zaštitnih odijela i vizira.

Video: Pogledajte što predviđaju naši znanstvenici: Koliko bi mogla trajati pandemija?

Ključne riječi

Komentara 58

MA
maki
09:56 20.04.2020.

Vidim da je od životne važnosti otvoriti kafiće kad to toliko potencirate.

JF
josip.frank17
08:28 20.04.2020.

Ekipa dočekala svojih 5 minuta slave pa nas maktretiraju svaki dan

DU
Deleted user
08:17 20.04.2020.

Vi niste sigurno zdravi kad inate ovakvo razmišljanje. Bez uvrede molim lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije