Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što nas čeka u 2012.

U EU treba ući hladne glave, no s povjerenjem

KATA RIZNER
NNN
11.01.2012.
u 11:18

Tek kraj godine mogao bi donijeti poboljšanje nakon teškog početka godine u kojem će Hrvatska tražiti izlaz iz duboke krize, smatra Kata Rizner, autorica knjige Anđeoski tarot

Numerolozi, astrolozi i majstori tarota – šest eminentnih stručnjaka s tog alternativnog polja – pripremili su za čitatelje Večernjeg lista odgovore na šest najčešćih pitanja vezanih za standard, financije, politiku, Europsku uniju te ljubav, erotiku i seks.   

Kata Rizner je iscjeliteljica i duhovna psihoterapeutkinja koja kroz priče koje priča i piše, diplomirala je homeopatiju, akupresuru, akupunkturu magnetima, fizioterapeutkinja je, ali radije radi "masažu srca" koja djeluje na svim razinama (duh, tijelo, psiha...) s kojom su njezini prijatelji oduševljeni. Preporoditelj, reiki-majstorica učiteljica... Evo kako je ona vidjela 2012. godinu kroz naših šest poglavlja:

Standard – Stanje nije sjajno, ali slijedi poboljšanje i razborito ispravljanje loših utjecaja. Potrebno je strpljenje jer situacija se ne mijenja preko noći. Moguća novčana potpora iz neočekivanih izvora. Značajni mjeseci ožujak, srpanj, studeni, a pomaci su vidljivi od svibnja do kraja godine.

Sigurnost – Velik pritisak ometa planove. Kasni se, prijašnja se djelovanja preispituju... Hrvatska mora krenuti novim smjerom. Dobra je vijest da hoće. Puno će se toga na tom planu događati od travnja do kraja godine kad ćemo, unatoč teškoćama, moći odahnuti.

Politika i nova Vlada – Nova vlada ima dobar potencijal, no morat će biti jako dosljedna u provedbama donesenih planova kako bi zadobila povjerenje naroda. Svoje će inicijative morati vrlo pažljivo planirati i provoditi. Velik je naglasak na edukaciji, školstvu, medicini...

Financije – Nakon nestabilne situacije slijede nove inicijative. Obveze stižu na naplatu, a svijest o prioritetima pomaže pronalasku rješenja. Pomoć dolazi. Na financijskom planu, pogotovo u veljači, izražen je velik napor i sukobljenost koja tjera na akciju da bi se sačuvao kredibilitet. Odgovorni će naći odgovore i nova rješenja.

Europska unija – Na ovom planu vlada emotivni kaos koji traži promjenu stajališta. U ostvarivanju integriteta nailazi se na prepreke, ograničenja valja prekinuti. Za Hrvatsku je važno krenuti mirno, s povjerenjem u vlastitu afirmaciju iako sad ima dosta opreza u vezi s tom idejom.

Ljubav, erotika i seks – Hrvati možda baš i neće puno voditi ljubav jer će biti zaokupljeni drugim stvarima – pogledom u novčanik, trčanjem za poslom i mnogim drugim stvarima. Ipak na ovom se planu najviše nazire napredak. A ljubav? Pa ona ne pita za situaciju, samo se dogodi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar madcap
madcap
20:13 11.01.2012.

Plaća li VL ove bedastoće?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije