Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoubilački napad u Libiji

U eksploziji kamiona u policijskom centru za obuku najmanje 40 mrtvih

Libija
Foto: Reuters/PIXSELL
07.01.2016.
u 11:50

Improvizirana bomba u kamionu eksplodirala je u kampu al-Jahfal koji je za vrijeme vladavine Muammara Gaddafija bio vojna baza

Najmanje 40 ljudi poginulo je u nakon što je eksplodirao kamion u policijskim centru za obuku u libijskom gradu Zliten na zapadu države, javlja BBC

Improvizirana bomba u kamionu eksplodirala je u kampu al-Jahfal koji je za vrijeme vladavine Muammar Gaddafija bio vojna baza. 

UN-ov predstavnik u Libiji Martin Kobler kaže kako je bila riječ o samoubilačkom napadu. Libijski mediji javljaju kako su stotine novaka bile u dvorištu centra na jutarnjoj vježbi kada je kamion eksplodirao. 

U Libiji je zbog napada proglašeno izvanredno stanje te se ozlijeđeni zbrinjavaju u bolnicama u Tripoliju i Misrati. 

>> ISIL napao presudno područje za izvoz libijske nafte 

Komentara 1

Avatar superhik74
superhik74
17:46 07.01.2016.

Evo im "demokracije" koju im je NATO donio. Ubili su Gadafija , "uveli" im "demokraciju" a nama izveli milijun i sto tisuca emigranata. To je jedna predivna organizacija, jako korisna za Europu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije