Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhitila ga policija

U dvorište kuće SDP-ovke T. Kojić bombu bacio susjed

Tamara Kojić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
10.01.2014.
u 11:05

Eksplozivna naprava, navodno ručna bomba, bačena je u dvorište kuće u Krasici u noći na utorak

Za bacanje eksplozivne naprave u dvorište kuće bakarske vijećnice SDP-a Tamare Kojić u Krasici policija je osumnjičila 70 godišnjeg muškarca sa šireg područja Bakra. Muškarac je uhićen i Općinskom državnom odvjetništvu prijavljen za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i prijetnju.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o Damiru Stjepanu Lugomeru, prvom susjedu Kojićevih u Krasici. Nakon ispitivanja u odvjetništvu, za 70 godišnjaka koji je,  navode u tužiteljstvu,  u nakani da zaplaši ukućane susjedne obiteljske kuće aktivirao i bacio ručnu bombu i time kod vlasnice kuće i njenih ukućana izazvao osjećaj straha i osobne ugroženosti za život te opasnost za život i tijelo ljudi i imovine većeg opsega. Predloženo je određivanje istražnog zatvora. Tužiteljstvo je prijedlog obrazložilo osobitim okolnostima koje upućuju na opasnost da će osumnjičeni ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela , no sutkinja istrage je prijedlog odbila i Lugomera pustila da se u daljnjem postupku brani sa slobode.            

Eksplozivna naprava, ručna bomba, bačena je u dvorište kuće u Krasici u noći na utorak. Eksplozija je oštetila zid dvorišta i žičanu ogradu, a T. Kojić je nakon događaja za noćnu eksploziju prozvala bakarskog gradonačelnika , HDZ-ovca Tomislava Klarića, odnosno "njegove ljude" dovodeći u vezu s eksplozijom svoje istupe i političke razmirice s aktualnom vlašću u Bakru.U svojim prozivkama spominjala je i Udrugu specijalne policije Ajkule. I gradonačelnik Bakra i Ajkule oštro su opovrgnuli bilo kakvu povezanost s incidentom , Klarić je najavio i podizanje kaznene prijave protiv Kojić zbog klevete, a Ajkule su zatražile javnu ispriku.

>> Bomba u dvorištu SDP-ove vijećnice u Bakru

 

>> 'Sramotnom izjavom Kojić narušila dostojanstvo hrvatskih branitelja'

 

Komentara 20

Avatar million
million
11:53 10.01.2014.

Pravi primjer SDP-ovce !

Avatar million
million
11:25 10.01.2014.

HDZ bacio bombu .. hahahhahaha Za sve im je kriv HDZ ...

DE
denihr
11:57 10.01.2014.

Babu treba kazniti za klevetu .Može je biti samo stid !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije