Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUSTODOL

Strava u Zagorju: Sin ubio majku i sakrio tijelo u škrinju?

Zagorje - Pustodol - ubojstvo
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/8
23.07.2017.
u 22:15

Policija je potvrdila da je očevid u tijeku i da ga radi zamjenica županijskog državnog odvjetništva iz ZAgreba.

U selu Pustodolu u Donjoj Stubici poslijepodne je u obiteljskoj kući pronađeno je mrtvo tijelo žene, a prema pisanju portala zagorje.com, sumnja se da je sin ubio majku i tijelo sakrio u škrinju.

Portal piše kako je riječ o ženi u kasnim pedesetim godinama koja je radila u tvrtki Ekoflor i nije se danima pojavljivala na poslu. Pokrenuta je potraga koja je dovela do pronalaska tijela.

Zamjenica državnog odvjetnika vodi očevid

Sin je, piše portal, problematičnog ponašanja, a neki u selu kažu da je imao problema s drogom. U posljednje vrijeme živio je s majkom, a prije je bio smješten u domovima i ustanovama.

U Policijskoj upravi Krapinsko-zagorskoj večeras su nam oko 20.30 sati rekli da je u tijeku očevid te da se za informacije obratimo zamjenici državnog odvjetnika koja vodi očevid, a na mjesto pronalaska tijela stigla je oko 19 sati. 

Sam njezin dolazak može se protumačiti kao znak da se sumnja u nasilnu smrt. U selu se priča da se ubojstvo dogodilo još prije nekoliko dana jer ženu danima nisu vidjeli.

 

Komentara 19

BO
bojuki1
23:52 23.07.2017.

@sidhara, opet vi gospođo od 60+ godina s adresom u Švicarskoj prodajete vašu percepciju o Jugi. O ekonomskom propalitetu juge sam vam već odgovarao, a evo vam podaci o sigurnosti u Jugi. Hrvatska je danas, što se sigurnosti života tiče,, bitno sigurnija zemlja nego što je to bila Socijalistička Republika Hrvatska, ali, što se promijenilo? Percepcija. Nekada, bi ubojstvo bilo samo crtica na crnoj kronici novina, koja ukupno nije smjela biti dulja od stranicu, stranicu i pol. Nije bilo kasnijeg podsjećanja na događaj (osim kada bi počinitelj bio uhvaćen i osuđen), nije bilo razgovora s rodbinom... Nikada na prvoj strani, nikada u boji, gotovo nikada fotografija (osim pokoje prometne). Tko ne vjeruje može bez problema prosurfati MUP-ovu statistiku nasilnih smrti u Hrvatskoj prije i poslje 1990. Npr. 1987. je u Hrvatskoj zabilježeno 120 nasilnih smrti, u 2012. manje od 50., broj mrtvih na cestama je 1979. iznosio 1605, danas se smrtnost kreće na oko 500 godišnje. I broj samoubojstava u toj "sretnoj" socijalističkoj Hrvatskoj je bio veći. Npr. 1985. se ubilo 1.050 ljudi, u 2013. 700 ljudi. Percepcija je često važnija od činjenica. Danas svako ubojstvo, nasilna smrt, nesreća završava na naslovnicama, na portalima, a u jugi su nasilne smrt, nesreće bile medijima zadnja rupa na svirali jer komunisti nisu htjeli opterećivati ljude i narušavati idilu socijalističkog sustava. Vi sidhara ste klasična žrtva komunističke propagande i razumijem vašu ljubav prema Jugi i Titi.

NA
narcis660
00:06 24.07.2017.

Dali je uopce bitno prepucavanje ili bilo kakve brojke ili statistike vezano za ovu tragediju.Tuzno da tuznije biti nemoze SIN UBIO SVOJU MAJKU!!!! Halo ljudi gdje ide ovaj svijet ....Zalost!

IR
irenajordan95
09:33 24.07.2017.

#Sidara#zasto ti onda kraj sve te idile ode u Svicarsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije