Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SVAĐE

Detalji ubojstva u Novskoj: Suprugu policajku ubio pod utjecajem 1,11 promila

Ubojstvo u Novskoj
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/8
21.07.2017.
u 10:43

Gordan je odmah uhićen te, uz kaznenu prijavu zbog ubojstva, predan pritvorskom nadzorniku

Jedan hitac iz službenog pištolja njenog supruga bio je dovoljan da u četvrtak navečer, oko 20.30 sati, ugasi život 42-godišnje Dubravke Jagatić, službenice Policijske postaje Novska. Njezin dvije godine stariji suprug Gordan Jagatić, također policajac u istoj postaji, ubio ju je u obiteljskoj kući nakon svađe i naguravanja, a policija je naknadno utvrdila da je prilikom ubojstva imao 1,11 promila alkohola u krvi.

Kuća u novljanskoj Ulici Matije Gupca, u kojoj su supružnici živjeli s dvoje maloljetne djece, u petak je bila prazna. Susjedi nerado govore, ali jedan nam je rekao da su tu večer čuli svađu. Naši drugi sugovornici kazali su nam da su odnosi između supružnika već neko vrijeme bili narušeni. Neslužbeno doznajemo da su, nakon što su čuli pucanj iz kuće, upravo susjedi nazvali policiju koja je brzo stigla te pronašla mrtvo tijelo svoje kolegice i Gordana koji nije pružao otpor.

Gordan je odmah uhićen te, uz kaznenu prijavu zbog ubojstva, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Očevid je obavio zamjenik županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku koji je naložio dodatne dokazne radnje radi točne kvalifikacije kaznenog djela.

Oboje policijskih službenika bili su ugledni policajci. Gordan Jagatić je 2015. godine, od strane tadašnjeg ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića, u povodu Dana policije čak i izvanredno promaknut u viši čin zbog uzornog rada i ponašanja. 

Komentara 16

HL
hlibit
11:18 21.07.2017.

...jucer ste pisali da se ubil nakon kaj je nju ubil...pa jel stvarno moguce da napisete takvu idiotariju bez da potvrdite pricu iz nekog izvora?

GR
grodar
11:46 21.07.2017.

Na kraju ce bit da nije ni zenu ubio

RS
rasta sev
11:40 21.07.2017.

prije dva sata vijest je bila da je i sebe ubil, bilo bi dobro da ipak provjerite prije objave. Postavlja se pitanje o općoj vjerodostojnosti svih vijesti objavljenih na portaluVečernjeg hr.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije