Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talibani napadaju?

U bombaškom napadu u Pakistanu poginulo najmanje 19 ljudi

Janica Kostelić
Foto: Pixsell
1/2
Autori: mvi/VLM, ba/VLM
08.06.2012.
u 11:22

Bomba je detonirana u trenutku kada je autobus s državnim službenicima prolazio kraj napuštenog vozila uz cestu

Najmanje 19 ljudi je poginulo, a među njima najmanje četvero djece, u bombaškom napadu na autobus koji je prevozio 40-ak ljudi, uglavnom državnih službenika, na sjeveru Pakistana. Autobus je napadnut dok je službenike prevozio do njihovih ureda u Charsaddi, a u eksploziji je ozlijeđeno još najmanje 40 ljudi, među kojima su i dva policajca.

Bomba je detonirana u trenutku kada je autobus prolazio kraj napuštenog vozila uz cestu, a najviše je stradao stražnji kraj autobusa koji je nastavio voziti još nekoliko metara nakon što je bomba eksplodirala. Bomba se nalazila ispod autobusa.

Autobus je putovao iz Peshawara u Charsaddu, a eksplozija se dogodila u blizini sela Gul Bela nedaleko od policijske postaje, javlja BBC.

Peshawar se nalazi u blizini talibanskog uporišta u Pakistanu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije