Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prelijevanje krize

U BiH pojačane mjere sigurnosti, ministar: 'Očekujemo da nas ni jedan događaj neće iznenaditi'

Sarajevo: Izvanredna konferencija za medije ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/4
19.10.2023.
u 11:13

Ministar sigurnosti Nenad Nešić kazao kako je procjena da je trenutačno sigurnosno stanje u zemlji dobro

Mjere sigurnosti povećane su i u Bosni i Hercegovini zbog procjene o pojačanoj opasnosti od terorističkih napada, potvrdio je resorni ministar te zemlje Nenad Nešić. On je u izjavi lokalnim medijima kazao kako je procjena da je trenutačno sigurnosno stanje u zemlji dobro, ali da su mjere opreza nužne zbog mogućeg prelijevanja krize prouzročene eskalacijom nasilja na Bliskom istoku. 

Ministar sigurnosti BiH izjavio je kako su mjere sigurnosti sada "na višoj razini" ne pojašnjavajući što to točno znači, ali je istaknuo kako policijske agencije u zemlji bez zapreka obavljaju svoje zadaće. "Pratimo zbivanja kako u regiji tako i u svijetu i očekujemo da nas ni jedan događaj neće iznenaditi", kazao je Nešić. Sukobi između Izraela i islamističke skupine Hamas podijelili su javnost u BiH što uključuje i najviše državne dužnosnike, dok iz palestinske zajednice koja djeluje u zemlji stižu stalni pozivi na javno iskazivanje solidarnosti s Palestincima. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Sunce izlazi nad izraelskim tenkovima stacioniranim na jugu

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije