Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci u akciji

U Bibinjama izgorjelo dva hektara borove šume, vatru gasio kanader

požar
Hrvoje Jelavić
05.05.2010.
u 18:04

Vatra je u Bibinju krenula s deponija, a zbog orkanskog juga ubrzo se proširila na borovu šumu.

ZADAR - Zadarski vatrogasci danas oko 15.40 sati dobili su dojavu da je na deponiju kod starog groblja u Bibinjama izbio požar.

Požar se ubrzo proširio na borovu šumu i nisko raslinje, a jedan krak vatre nošen orkanskim jugom krenuo je prema kućama. Srećom, uz pomoć kanadera i zračnog traktora to je na vrijeme spriječeno. Požar je oko 18 sati lokaliziran.

Popodne je gorjelo i u Ninskim Stanovima gdje je izgorjela manja površina suhe trave i niskog raslinja, a nagorio je i jedan drveni stup za struju. Požar je ugašen oko 16 sati.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VU
vucko
19:01 05.05.2010.

Jel to vec pocela turisticka sezona ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije