Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak s premijerom

U Banskim dvorima sastanak o saniranju posljedica poplava u Zadarskoj županiji

Zadar poplava
Foto: Filip Brala/Pixsell
22.10.2017.
u 21:17

Na sastanku će sudjelovati župan Zadarske županije Božidar Longin te gradonačelnici i načelnici gradova i općina pogođenih poplavama

Premijer Andrej Plenković održat će radni sastanak na temu saniranja posljedica velikih poplava koje su pogodile Zadarsku županiju u rujnu ove godine, sutra u 12 sati, u Banskim dvorima.

Uz predsjednika Vlade bit će ministar financija Zdravko Marić, ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek te ministar zdravstva Milan Kujundžić.

Zadar poplava
1/25

Na sastanku će sudjelovati župan Zadarske županije Božidar Longin te gradonačelnici i načelnici gradova i općina pogođenih poplavama - Zadra, Nina, Bibinja, Galovca, Kalija, Kukljice, Novigrada, Pakoštana, Pašmana, Poličnika, Posedarja, Preka, Privlake, Ražanca, Salija, Starigrada, Sukošana, Svetog Filipa i Jakova, Vrsa i Zemunika Donjeg.

Sastanku će nazočiti i predsjednik Državnog povjerenstva za procjenu štete od elementarnih nepogoda Josip Križanić, direktor Hrvatskih voda Zoran Đuroković, predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić te Mile Fabijan iz Županijske uprave za ceste Zadarske županije.

Razgovarat će se o procijenjenim štetama, dosad poduzetim i predstojećim koracima u saniranju šteta i obeštećivanju poplavljenih gradova i općina Zadarske županije.

Komentara 5

MA
Marko1337
22:10 22.10.2017.

Ne tgreba masnoj guski vrat mazati. Zadrani su toliko ubrali ove godine od našeg mora, obale, prirodnih ljepota da mogu sami rješavati oovakve sitnice. Treba pomoći krajevima koji su ugroženi u svakom pogledu.

RI
ribar110
23:22 22.10.2017.

Zna se gdje se dobijaju glasovi pa ce po tom modusu biti podjeljena i pomoc.Zadar je sa okolnim mjestima ove sezone imao rekordne prihode od turizma tako da bi te novce trebalo poslati u Slavoniju.

DU
Deleted user
21:30 22.10.2017.

Sve ce biti rjeseno plenkoviceva potrckala su jamstvo za sanaciju od poplava u zadru da vidite kako su efikasno rijesili smece na ulazu u kraljevski grad baroka i kulture varazdin Iz smeca je izrastao korov pa ce uskoro sve izgledati kao brdo sa pasnjacima dva velika polit maga cehok i cacic rade na tome.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije