Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CENTAR SUPERNOVA

Dosad neviđene snimke poplave u Zadru: Prijetilo urušavanje

SuperNova
Foto: Youtube Screenshot
1/2
02.10.2017.
u 13:16

Centar je pretrpio velika oštećenja i pod povećalom je građevinske inspekcije

U rujnu je grad Zadar zahvatila poplava. Jedan od objekata o kojima se najviše pričalo i koji je najviše stradao jest trgovački centar Supernova, kojem je navodno prijetilo i urušavanje.

Centar je pretrpio velika oštećenja i pod povećalom je građevinske inspekcije, a na YouTubeu je osvanula dosad neobjavljena snimka snimljena ispred Supernove.

SuperNova
1/17

 

 

Komentara 7

RS
rasta sev
19:02 02.10.2017.

Baš zgodno da se prije nije nitko sjetio nešto izgraditi na tom lokalitetu, jer struka je znala zašto ne.Novi investitori priznaju struku i zato imamo puno ne valjanih građevina i na mjestima gdje bi gradnja radi sigurnosti koštala znatno višee ali ne novokomponirani rade po svom malom mozgu.

SL
slatix
15:04 02.10.2017.

Bravo za stručnjaka projektanta.

JB
j.b.vicic
15:26 02.10.2017.

Kako kome.mi u Zadru smo ovo vidjeli uživo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije