Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak s premijerom
Povratak na članak

U Banskim dvorima sastanak o saniranju posljedica poplava u Zadarskoj županiji

Na sastanku će sudjelovati župan Zadarske županije Božidar Longin te gradonačelnici i načelnici gradova i općina pogođenih poplavama

Komentari 5

MA
Marko1337
22:10 22.10.2017.

Ne tgreba masnoj guski vrat mazati. Zadrani su toliko ubrali ove godine od našeg mora, obale, prirodnih ljepota da mogu sami rješavati oovakve sitnice. Treba pomoći krajevima koji su ugroženi u svakom pogledu.

VL
RI
ribar110
23:22 22.10.2017.

Zna se gdje se dobijaju glasovi pa ce po tom modusu biti podjeljena i pomoc.Zadar je sa okolnim mjestima ove sezone imao rekordne prihode od turizma tako da bi te novce trebalo poslati u Slavoniju.

VL
DU
Deleted user
21:30 22.10.2017.

Sve ce biti rjeseno plenkoviceva potrckala su jamstvo za sanaciju od poplava u zadru da vidite kako su efikasno rijesili smece na ulazu u kraljevski grad baroka i kulture varazdin Iz smeca je izrastao korov pa ce uskoro sve izgledati kao brdo sa pasnjacima dva velika polit maga cehok i cacic rade na tome.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.