Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapalio ih otac?

U automobilu izgorjelo troje djece, majka istrčala i vikala: Polio me benzinom

Rowan Baxter
Foto: Facebook
1/4
19.02.2020.
u 13:51

U požaru automobila u australskom Brisbaneu na mjestu su poginuli Aaliyah (6), Laianah (4) i Trey (4) te otac, a majka je prevezena u bolnicu, no i ona je podlegla ozljedama

Australiju je šokirao strašan zločin koji je, prema svemu sudeći, počinio bivši reprezentativac ragbija, 42-godišnji Rowan Baxter.

Sumnja se da je on izazvao požar u automobilu u Brisbaneu u kojem je smrtno stradalo njegovo troje djece i on, dok mu je i supruga preminula kasnije u bolnici.

Dogodilo se to jutros u 8.30 sati po lokalnom vremenu, a njegova supruga Hannah Baxter (31) s teškim opeklinama izvukla se iz automobila i vikala: "Polio me benzinom".

U požaru su na mjestu poginuli Aaliyah (6), Laianah (4) i Trey (4) te otac, a majka je prevezena u bolnicu, no i ona je podlegla ozljedama, piše BBC.

Foto: Facebook/RTL

Automobil je vozila Hannah Baxter, a njezin suprug sjedio je na suvozačevu sjedalu.

Lokalni stanovnici ispričali su kako je majka iskočila iz automobila koji je bio u plamenu. Odmah je prevezena u bolnicu u kritičnom stanju, no i ona je preminula.

Ozlijeđen je i jedan prolaznik koji je pokušao spasiti djecu, no zadobio je opekotine po licu te je hospitaliziran.

Par se navodno nedavno razišao te su bili u postupku borbe za skrbništvo nad djecom.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:20 19.02.2020.

Dobro bi bili da se izostave licna imena maloljetnika u ovakvim slucajevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije