Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPRIJEČILI NEREDE

U Armadinom autobusu našli pirotehniku i dva navijača za kojima se tragalo

baklje
Foto: PUZ
1/3
21.09.2017.
u 14:04

Pronađeno je osam baklji i jednoj fontani koje su oduzete

Zagrebačka policija  u srijedu u 13.40 je na naplatnim kućicama Lučko zaustavila autobus slovenskih oznaka u kojem je bilo 47 pripadnika Armade, koji su putovali na kup utakmicu između  Rijeke i Vrbovca, koja se odigravala u Vrbovcu.

Pregledom autobusa i navijača, policija je kod njih četvorice u dobi  od 31,  27,  24  i 21 godine našla devet pirotehničkih sredstava. Radilo se o osam baklji i jednoj fontani koje su oduzete. Osim toga ustanovljeno je i da su u autobusu 28-godišnjak i 25-godišnjak za
kojima je riječka policija od ranije raspisala potragu.

Svi osumnjičeni privedeni su na policiju radi ispitivanja, a zagrebačka policija vjeruje da je oduzimanjem baklji te privođenjem suspektnih navijača spriječila eventualne navijačke nerede na spomenutoj utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije