Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međusobne optužbe

Objavljen novi video tučnjave BBB-a i Torcide u centru Vukovara

BBB i Torcida
Foto: Screenshot
1/2
11.09.2017.
u 13:53

"Došlo je do remećenja javnog reda i mira zbog dviju navijačkih skupina, šest osoba je privedeno i uslijedit će prekršajna prijava."

Huliganski ispad u kojem su sudjelovali BBB-i i Torcida proteklog vikenda zgrozio je Vukovarce. Dvije navijačke skupine sukobile su se u centru grada, pri čemu je bilo i ozlijeđenih.

"Došlo je do remećenja javnog reda i mira zbog dviju navijačkih skupina, šest osoba je privedeno i uslijedit će prekršajna prijava. Dvije osobe zatražile su liječničku pomoć, a radi se o lakšim ozljedama", izvijestili su iz policije.

Inače, na internetu se pojavila nova snimka njihova sukoba, a zanimljivo je da jedni druge optužuju za napad. Pripadnici Torcide tvrde da su oni došli položiti vijenac podno spomen-obilježja Jean Michelu Nicolieru koje se nalazi u središtu grada te da su ih u zasjedi dočekali BBB-i.

 

Boysi, pak, imaju drugu priču. Tvrde da je ovo treći napad Torcide u posljednjih mjesec dana na njihovu udrugu u Vukovaru te da su im tako pokazali da im neće dopustiti da je ugase.

Bilo kako bilo, ovakvi ispadi za svaku su osudu, pogotovo u našem gradu heroju.

Komentara 34

Avatar MK
MK
14:47 11.09.2017.

U Vukovaru? ...Majmunima nist nije sveto.

Avatar Milokliz
Milokliz
15:11 11.09.2017.

To sve potrpati u kamione za stoku i lijepo istovariti negdje u Dalmaciji da rade prisilno na krčenju šumskih protupožarnih puteva, sadnji drveća pa opožarenim područjima. Od hrane kruh i voda, spavanje na golom podu i kugla oko noge.

MA
Majur
14:21 11.09.2017.

Jel mi može netko od boysa ili torcidaša jedan normalan razlog-poriv reći(ne govorim ništa ako se netko brani) zbog kojeg se idu mlatiti međusobno?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije