Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Armada i torcida

Pogledajte brutalnu tučnjavu te kako je automobil zamalo pokosio navijače

Armada  i Torcida
Foto: Screenshot
1/2
18.09.2017.
u 09:57

"U 16 sati na autocesti A1 veći broj osoba narušavao je javni red i mir. Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje javnog reda i mira"

Kao što smo sinoć već pisali, uoči jučerašnjeg derbija u Splitu između Hajduka i Rijeke došlo je do fizičkog obračuna dviju navijačkih skupina. Oko 16 sati, na izlazu s autoceste A1 kod Dugopolja, Armada je napala Torcidu, a u toj tučnjavi ozlijeđeno je pet osoba.

Veliki sukob, koji je sam po sebi tragičan, zamalo je dobio i tragičniji epilog. Naime, u jednom trenutku pokraj navijača projurio je jedan automobil i zamalo ih pokosio. Prava je sreća da u tom trenutku nitko nije stradao.

 

Na društvenim mrežama pojavila se i snimka na kojoj se vidi cijeli događaj.

"U 16 sati na autocesti A1 veći broj osoba narušavao je javni red i mir. Brzom intervencijom policije spriječeno je daljnje narušavanje javnog reda i mira, a u službene prostorije s mjesta događaja dovedeno je 100 osoba i nad njima je provedeno kriminalističko istraživanje", stoji u policijskom izvješću.

Komentara 15

Avatar dpejakovic
dpejakovic
10:19 18.09.2017.

Kako je "automobil zamalo pokosio navijače", pa ovo su huligani koje treba poslati u zatvor na 6 godina uz rad. Degutantno je nazvati ovu stoku navijačima.

DU
Deleted user
10:32 18.09.2017.

Hrvoje zar nemaš muda nazvati ih huligani?

Avatar Mister No
Mister No
10:33 18.09.2017.

Pod hitno postrožiti zakone za ovakve ispade, svima zabraniti dolaske na tekme na 10 godina, ako treba i u buksu pa neka se hlade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije