Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTTO VON HABSBURG

U 98. godini umro sin posljednjeg austro-ugarskog cara

otto
afp
04.07.2011.
u 10:55

Bio je veliki prijatelj Hrvatske i hrvatski državljanin

Veliki prijatelj Hrvatske i hrvatski državljanin, nadvojvoda Otto von Habsburg, sin posljednjeg austro-ugarskog cara Karla, umro je u 98. godini, priopćila je njegova glasnogovornica.

Posljednjih godina Von Habsburg je živio u Bavarskoj. Bio je dugogodišnji  zastupnik bavarskog CSU u Europskom parlamentu i počasni predsjednik Paneuropske unije.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
11:13 04.07.2011.

pa ne pevate vi dzabe Danke Deutschland, meine Seele brennt! Danke Deutschland, für das liebe Geschenk. Danke Deutschland, vielen Dank, wir sind jetzt nicht allein,

CU
cuma
11:30 04.07.2011.

Naš veliki prijatelj i državljanin, što bi rekli hrvati stradalnici bunta protiv tiranina, njegovog djeda Franza Josefa II, što bi rekli osnivači Ajduka koji su ga gađali loptom kod Fleka, no bilo kako bilo, vrijeme čini svoje, možda za sto godina unuk Slobodana Miloševića postane prijatelj Hrvatske i njen državljanin!!?

OB
-obrisani-
11:10 04.07.2011.

Hrvatski drzavljan, hahahahaah!!!!!!!!!!!!!!!!!! UZAS!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije