Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mašta radi svašta

Tvrdili su da imaju magičnu boju za proizvodnju eura

Euri
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
27.01.2014.
u 21:20

Zagrebački poduzetnik nije nasjeo na priču pa je sve prijavio

Ignacio Calletana Sacoza i Charly Robel Arauzaquiota, dvojac iz Hondurasa, pritvoreni su zbog sumnje da su pokušali prevariti jednog zagrebačkog poduzetnika, a prijevara koju su smislili više je nego maštovita. Naime, kako se sumnja, dvojac iz Hondurasa pristupio je tom poduzetniku te mu ponudio da sudjeluje u jednom poslu od kojeg bi mogao profitirati. Objasnili su mu da imaju novčanice od 500 eura koje su poprskane specijalnom crnom bojom, a učinak te boje gotovo je magičan.

Jer, prema riječima dvojca iz Hondurasa, kada se između dvije novčanice od 500 eura obojene specijalnom crnom bojom stavi jedna prava novčanica od 500 eura te kada se sve to skupa poprska nekim sprejem, dobiju se ni manje ni više nego tri potpuno ispravne novčanice od 500 eura!? Kvaka je bila što je poduzetnik dvojcu iz Hondurasa morao dati 100.000 eura, a nakon “tretmana” novčanica specijalnom crnom bojom, on bio dobio oko 20 posto više od onog što im je dao.

Čovjek srećom na tu priču nije nasjeo, već je sve to prijavio policiji, koja je Hondurašane uhitila. Njih su dvojica inače u Zagrebu boravila u jednom hostelu.

>> Psićima mame žrtve pa im otimaju tisuće dolara

Komentara 4

DU
Deleted user
21:24 27.01.2014.

Ignacio Calletana Sacoza i Charly Robel Arauzaquiota, dvojac iz Hondurasa ---------------------------------------------------- a moze li mi neko reci kako I po kojoj osnovi su ovi dobili vize za ulazak u hrvatsku....

Avatar tajar
tajar
22:11 27.01.2014.

Malo glupo: dvije novčanice poprskaju se crnom bojom i među njih u "sendvić" stavi se "prava" novčanica pa se dobe tri novčanice.

SA
samodinamo
08:22 28.01.2014.

dno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije