Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neovisni za hrvatsku

'Tužit ćemo gej par koji je snimao pornić u Hrvatskoj'

Jurica Galoic/PIXSELL
21.09.2018.
u 12:45

Stranka je poslala priopćenje pod naslovom "Zakoni moraju biti jednaki za sve", u kojem ističe kako je njemački par trebao imati potrebne dozvole za snimanje videouratka

Njemački gej par koji je ovo ljeto posjetio Hrvatsku i snimio pornić u Zadru pod nazivom ''Iziđi iz ormara'' zamjerio se stranci Neovisni za Hrvatsku koja ih sada planira tužiti.

Stranka je poslala priopćenje pod naslovom "Zakoni moraju biti jednaki za sve" u kojem ističe kako je njemački par trebao imati potrebne dozvole za snimanje videouratka te bi se po njihovome trebale uvesti određene sankcije za golotinju.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom "Izađi iz ormara u Hrvatskoj". Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.

Točnije snimali su svoj film na Pagu na plaži usred bijela dana i prema informacijama koje imamo bez ikakvih dozvola i dokumentacije koje su im za to potrebna. Što rade institucije? Jedno veliko ništa. Gospoda su u posjetu 23. travnja najavili što će uraditi u sljedećem posjetu.

Zašto su zakoni nevažeći za sve jednako, zašto su neki povlašteni i zaštićeni? Zašto je nekome pod krinkom ugroženosti, dopušteno sve, a jednome iznajmljivaču jer je sam odlučio koga će primiti u SVOJ apartman ili neće prijete kazne, dobiva kaznene prijave i pokušava ga se diskriminirati u društvu? Zašto zadnjih dana osoba hoda gradom doslovno gola bez sankcija, nitko ne želi reagirati jer znaju kakve su posljedice i kakvu moć manjina i njihove udruge imaju u našem društvu. Tko može dati odgovore na ova pitanja?

Puno zašto u ovako kratkom tekstu, a nijedan odgovor osim osude nas nećemo dobiti ni MI niti ONI u čije ime pitamo i koje mi predstavljamo.

I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana kad vam se na fin i pristojan način postave pitanja. Zakoni u RH moraju vrijediti za sve jednako!"

Hoće li im tužba proći ne zna se, no sigurno je kako će zaljubljenom paru ljetovanje u Lijepoj Našoj zasigurno zauvijek ostati u sjećanju.

>> Pogledajte video o opasnim vratolomijama koje su turisti snimili u napuštenim hotelima na jugu Jadrana

 

Komentara 124

SN
SNV
13:09 21.09.2018.

Samo fali njonjo da ga uživaju

DU
Deleted user
13:26 21.09.2018.

HDZ je počeo dopuštati svako smeće, dopušta narodnjake, dopušta polu bordele, dopušta prostituciju, dopušta prešetavanja srpskih kriminalaca, sada je dopustio i snimanje pornografije. Puna podrška Neovisnima i neka ustraju na kažnjavanju tog para

Avatar hrjosko
hrjosko
14:20 21.09.2018.

Svi vi što vam nesmeta snimanje pornića po javnim površinama, bilo bi lijepo viditi reakciju vaše djece i kako bi im pojasnili što rade?! Mada tema i nije za saborske klupe nego za MUP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije