Naslovnica Vijesti Hrvatska

'Tužit ćemo gej par koji je snimao pornić u Hrvatskoj'

Stranka je poslala priopćenje pod naslovom "Zakoni moraju biti jednaki za sve", u kojem ističe kako je njemački par trebao imati potrebne dozvole za snimanje videouratka
21. rujna 2018. u 12:45 129 komentara 15499 prikaza
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Njemački gej par koji je ovo ljeto posjetio Hrvatsku i snimio pornić u Zadru pod nazivom ''Iziđi iz ormara'' zamjerio se stranci Neovisni za Hrvatsku koja ih sada planira tužiti.

Milan Bandić BANDIĆ UOČI SKUPŠTINE: Neovisni, tako se zovu? E, sprema se za njih...

Stranka je poslala priopćenje pod naslovom "Zakoni moraju biti jednaki za sve" u kojem ističe kako je njemački par trebao imati potrebne dozvole za snimanje videouratka te bi se po njihovome trebale uvesti određene sankcije za golotinju.

Priopćenje prenosimo u cijelosti: 

"Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom "Izađi iz ormara u Hrvatskoj". Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.

Točnije snimali su svoj film na Pagu na plaži usred bijela dana i prema informacijama koje imamo bez ikakvih dozvola i dokumentacije koje su im za to potrebna. Što rade institucije? Jedno veliko ništa. Gospoda su u posjetu 23. travnja najavili što će uraditi u sljedećem posjetu.

hasanbegović | Autor :

Zašto su zakoni nevažeći za sve jednako, zašto su neki povlašteni i zaštićeni? Zašto je nekome pod krinkom ugroženosti, dopušteno sve, a jednome iznajmljivaču jer je sam odlučio koga će primiti u SVOJ apartman ili neće prijete kazne, dobiva kaznene prijave i pokušava ga se diskriminirati u društvu? Zašto zadnjih dana osoba hoda gradom doslovno gola bez sankcija, nitko ne želi reagirati jer znaju kakve su posljedice i kakvu moć manjina i njihove udruge imaju u našem društvu. Tko može dati odgovore na ova pitanja?

Puno zašto u ovako kratkom tekstu, a nijedan odgovor osim osude nas nećemo dobiti ni MI niti ONI u čije ime pitamo i koje mi predstavljamo.

I da, proglasite nas desničarima i homofobima to je vaša standardna i učinkovita obrana kad vam se na fin i pristojan način postave pitanja. Zakoni u RH moraju vrijediti za sve jednako!"

Zlatko Hasanbegović Hasanbegović: Ovo nije poraz Neovisnih za Hrvatsku, već moralna pobjeda

Hoće li im tužba proći ne zna se, no sigurno je kako će zaljubljenom paru ljetovanje u Lijepoj Našoj zasigurno zauvijek ostati u sjećanju.

>> Pogledajte video o opasnim vratolomijama koje su turisti snimili u napuštenim hotelima na jugu Jadrana

[video: 26565 / ]

 

ccccccc
VJEČNE SALONKE
Crvene ili one sa zmijskim uzorkom? Doznajte koje su štikle must have ovog proljeća

A1 izdvaja za Vas

 • SNV:

  Samo fali njonjo da ga uživaju

 • Avatar Infinity
  Infinity:

  HDZ je počeo dopuštati svako smeće, dopušta narodnjake, dopušta polu bordele, dopušta prostituciju, dopušta prešetavanja srpskih kriminalaca, sada je dopustio i snimanje pornografije. Puna podrška Neovisnima i neka ustraju na kažnjavanju tog para

 • Avatar hrjosko
  hrjosko:

  Svi vi što vam nesmeta snimanje pornića po javnim površinama, bilo bi lijepo viditi reakciju vaše djece i kako bi im pojasnili što rade?! Mada tema i nije za saborske klupe nego za MUP!