Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO HGSS

Tužan kraj velike potrage kod Solina: Pronađeno tijelo muškarca za kojim se tragalo tri dana

HGSS Split
18.05.2023.
u 22:18

Muškarac za kojim se tragalo pronađen mrtav u četvrtak poslijepodne, i to na padinama brda Kozjaka.

Tri dana nakon nestanka, HGSS stanica Split objavila je ovog četvrtka kako je tragično okončana potraga za nestalim muškarcem na području Solina. Muškarac za kojim se tragalo pronađen mrtav u četvrtak poslijepodne, i to na padinama brda Kozjaka. 

HGSS je objavio kako je u potrazi sudjelovalo 500-tinjak ljudi, a među njima je bio i veliki broj vatrogasaca iz Solina, Splita, Vranjica, Okruka, Slatina i ostalih postaja, kao i policija te članovi solinskog moto kluba, lovačkih društava, braniteljskih udruga te članovi planinarskih društava. 

VEZANI ČLANCI:

''U ovoj opsežnoj potrazi korišteni su svi raspoloživi resursi: dronovi, termo kamere, K9 timovi, quadovi i buggyiji… Zapovjedno mjesto potrage bilo je DVD Solin, odakle se su se timovi usmjeravali na pretraživanje šireg urbanog i neurbanog područja Solina. Ovim putem izražavamo sućut obitelji i prijateljima preminuloga'', poručili su iz HGSS-a Split.

>> VIDEO Kolumbija izručila bjegunca Hrvatskoj

Komentara 1

DU
Deleted user
01:51 19.05.2023.

Čovjeku vječan mir i spokoj! Bar je umro je u svojoj zemlji. Tako se radilo u Aokigahari, kad ti život postane bolan i teški križ a izlaza nigdje i sve je gore. Hrvatska ima pretežno sebično društvo sa podsmjehom za one u nevolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije