Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'KAO U SEKUNDI...'

Turistički vodič iz Srbije izbjegao smrt u Barceloni

Napad u Barceloni
Foto: Reuters/PIXSELL
17.08.2017.
u 19:52

Turistički vodič iz Srbije Stefan Lekić 'za dlaku' je izbjegao smrt u Barceloni

Turistički vodič iz Srbije Stefan Lekić 'za dlaku' je izbjegao smrt u Barceloni. Naime, kombi kojim su upravljali napadači zaustavio se nekoliko metara od njega.

Napad u Barceloni
1/11

- Sve se dogodilo odjednom... Bio sam okrenut leđima, a zatim je naišao bijeli kombi. Mislio da dolazi iznijeti robu, ali kretao se šetalištem. Onda je povećao brzinu i počeo vijugati lijevo-desno. Kako sam stajao, mene je promašio, prešao na drugu stranu i počeo gaziti ljude. Čuo sam i pucnjavu, ali ne mogu reći odakle - kazao je Lekić za b92 i šokiran zaključio:

- Meni je sve to izgledalo kao da se događa u sekundi...

Komentara 86

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
21:22 17.08.2017.

Pozdravljam komentatore iz BiH, Srbije i općenito "Regiona", bilo da komentiraju ili komentarišu. Ja vas razmem, što i vama želim.

TI
Tixon
23:04 17.08.2017.

Lakše malo susedi.Mržnja ubija(po zakonu akcije i reakcije).

CL
Claudine
23:35 17.08.2017.

Kreteni jedni prestaniti .nikakvu toleraciju nemate a ne da Bog da su vam tamo bile majke sestre ocevi i pizde materine ne bi tako sijali mrznju zbog covika iz srbije koji je slucajno bio tamo majku vam je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije