Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVNO SE POŽALILA

'Gosti iz pakla su mi uništili apartman, nisu pustili niti vodu nakon velike nužde'

Foto: Tanja Kufner
1/13
01.08.2017.
u 21:07

Iznajmljivačica iz Istre se s posljednjim turistima koje je primila u svoj apartman pošteno opekla, a sve je objavila u Facebook grupi

Turistička sezona ruši sve rekorde, a postoje i loše strane koje unosni ugostiteljski biznis nosi za sobom.

Iznajmljivačica iz Istre se s posljednjim turistima koje je primila u svoj apartman pošteno opekla, a sve je objavila u Facebook grupi i izazvala mnogobrojne rekacije.

'Gosti iz pakla… i više od pakla… Samo ću staviti slike apartmana nakon njih… Kada sam ih upozorila na kućni red, dobila sam odgovor da ih to ne zanima… da smo dužni čistiti za njima…' - požalila se na Facebook stranici putem koje domaćini iznajmljuju svoj smještaj.

Napisala je kako su gosti potrgali kuhalo za kavu, kuhinjski bojler, kuhinjsku pipu i hladnjak, a za sobom su ostavili gomile neopranog posuđa iako su mogli koristiti perilicu.

- Ostavljeni stari njihovi ručnici, novi naravno uzeti, potrgane zavjese, uništena polica u kupaonici, a sliku WC-a neću staviti jer ni vodu nakon velike nužde nisu povukli... - požalila se vlasnica apartmana.

Komentara 114

JM
ja-ma
02:12 02.08.2017.

Ništa nije uništeno! Suđe nije oprano,malo mrvica po podu i ako je voda naštimana,kako to biva,da jedva curi da ušpara na vodi možda nije drek prošao dajlje.Zašto nije fotkala cijeli inventar pa da vidimo kakav je to "apartman"?!

DU
Deleted user
00:19 02.08.2017.

neka ih tuži ako ih je legalno imala u toj prčiji od stana

DU
Deleted user
21:36 01.08.2017.

To se zove rizik poslovanja. Kolikim poduzetnicima nisu plaćene usluge ili proizvodi, koliko radnika nije dobilo plaću. itd. Uvijek se može desiti da netko takav naleti, ali to je poprilično rijetko a postoje i načini da se takve stvari osiguraju ali onda treba plaćati osiguranje a ne samo gledati strpati čim više love u džep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije