Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA JE U TIJEKU

Trut: Izvučena su tijela poginulih u zrakoplovnoj nesreći, sutra izvlačimo olupinu

Rakovica: Ravnatej Civilne zaštite Damir Trut i glavni pročelnik HGSS-a Josip Granić dali izjave nakon pronalaska Cessne
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/36
30.05.2022.
u 21:45

Ranije danas pronađena je olupina. Svi putnici i pilot su poginuli.

Ravnatelj Ravnateljstva Civilne zaštite Damir Trut izjavio je u ponedjeljak da su tijela poginulih u zrakoplovnoj nesreći kod Broćanca izvučena s mjesta nesreće i odvezena prema sudskoj medicini, gdje će se nastaviti daljnja procedura.

Trut je to izjavio za RTL dodavši kako identiteti poginulih nisu potvrđeni.  "Na sudskoj medicini će morati završiti identifikaciju", kazao je.

Rakovica: Ravnatej Civilne zaštite Damir Trut i glavni pročelnik HGSS-a Josip Granić dali izjave nakon pronalaska Cessne
1/38

Najavio je kako je sutra planirano izvlačenje olupine zrakoplova te da se u izvlačenju planira korištenje helikoptera.

Na pitanje kada bi mogao biti poznat uzrok nesreće, odgovorio je kako to zavisi od laboratorija i svega što će poduzimati.

Podsjetimo, zrakoplov Cessna 182 je u nedjelju u 11.25 sati nestao je s radara Hrvatske kontrole zračne plovidbe. Policija je objavila kako je pilot aviona bio Švicarac, a putnici su bili dvoje državljana Njemačke i jedna osoba s hrvatskim državljanstvom. Tu je informaciju policija dobila u najavi leta od oblasne kontrole leta Split.


 
Ključne riječi

Komentara 3

DI
dino85
22:13 30.05.2022.

Blago fotografu koji radi za Večernji, puno MB-a a ništa za vidjeti, osim vrhunsko opremljenih HGS-ovaca, na čemu bi im pozavidjeli i prijateli iz mnogo bogatijih država. Tko to sve plaća!?,

Avatar Tombstone
Tombstone
21:57 30.05.2022.

A tko ce to sve platiti?

MI
mirsija13
21:57 30.05.2022.

A gdje su međed i jaglac ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije