Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvor iz Bijele kuće

Liječnici kažu da je Trump dobro, no izvor tvrdi drugačije: 'Simptomi su jako zabrinjavajući, idućih 48 sati kritično'

FILE PHOTO: U.S. President Trump boards the Marine One helicopter as he departs for Walter Reed Medical Center from the White House in Washington
Foto: LEAH MILLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
03.10.2020.
u 20:49

Ocjena tog izvora u suprotnosti je s mišljenjem liječničkog tima koji je na konferenciji za novinare u subotu ustvrdio da je američki predsjednik "jako dobro”

Američki predsjednik Donald Trump nije još na putu sigurnog oporavka od Covida-19 i neki od njegovih vitalnih znakova u zadnja 24 sata bili su jako zabrinjavajući, rekao je u subotu izvor dobro upoznat s njegovim zdravstvenim stanjem.

Ocjena tog izvora u suprotnosti je s mišljenjem liječničkog tima koji je na konferenciji za novinare u subotu ustvrdio da je američki predsjednik "jako dobro”. Jedan od tih liječnika rekao je da im je Trump kazao: "Osjećam se kao da bih mogao danas odšetati odavde”.

Izvor, koji je želio ostati neimenovan, rekao je da će idućih 48 sati biti kritično kada je riječ o Trumpovu zdravlju.

Trump je u petak smješten u vojnu bolnicu Walter Reed nedaleko od Washingtona, nekoliko sati nakon što je potvrđeno da je obolio od Covida-19.

>> VIDEO Melania i Donald Trump pozitivni na koronavirus

Liječnik Bijele kuće Sean P. Conley rekao je novinarima ispred bolnice u subotu da Trump nema problema s disanjem i da trenutačno ne dobiva kisik.

"Tim i ja jako smo zadovoljni predsjednikovim napretkom”, rekao je. Nije želio reći kada bi Trump mogao biti otpušten iz bolnice.

Bijela kuća je objavila da će Trump (74) raditi u posebnom apartmanu bolnice idućih nekoliko dana iz opreza.

Britanski premijer Boris Johnson izjavio je u subotu kako je uvjeren da će se Trump brzo oporaviti.

Kineski predsjednik Xi Jinping poslao je Trumpu i njegovoj supruzi koja je također zaražena poruku u kojoj im je zaželio da se brzo oporave, objavila je kineska televizija.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Observer
Observer
01:01 04.10.2020.

Naravno da izvor "fake news" uvijek tvrdi suprotno

AP
ante_pustinjak
07:27 04.10.2020.

taj visoki izvor je valjda potekao iz bidenove inkontinentne piše! i neki "naši" portali ga već otpisuju i pišu o trumpu kao prošlom vremenu! grdno su se prevarili!

DU
Deleted user
06:48 04.10.2020.

Nepoznati izvor je u stvari neki od lažljivih novinarčića CNN ... dokazanih lažova ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije