Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvor iz Bijele kuće
Povratak na članak

Liječnici kažu da je Trump dobro, no izvor tvrdi drugačije: 'Simptomi su jako zabrinjavajući, idućih 48 sati kritično'

Ocjena tog izvora u suprotnosti je s mišljenjem liječničkog tima koji je na konferenciji za novinare u subotu ustvrdio da je američki predsjednik "jako dobro”

Komentari 23

Avatar Observer
Observer
01:01 04.10.2020.

Naravno da izvor "fake news" uvijek tvrdi suprotno

VL
AP
ante_pustinjak
07:27 04.10.2020.

taj visoki izvor je valjda potekao iz bidenove inkontinentne piše! i neki "naši" portali ga već otpisuju i pišu o trumpu kao prošlom vremenu! grdno su se prevarili!

VL
DU
Deleted user
06:48 04.10.2020.

Nepoznati izvor je u stvari neki od lažljivih novinarčića CNN ... dokazanih lažova ...

VL
Avatar dzambo
dzambo
02:33 04.10.2020.

Evo upravo sad oko pola 8 navecer po Americkom vremenu gledam ponovo Trumpa u novom videu uzivo jer izgleda ono Dr. danas nisu bili dovoljno uvjerljivi kad su novinari ''zilion'' puta ponavljali i pitali jedno te isto ...''jeli on na dodatkom kisiku ili ga je morao dobijati''....a covjek fino sjedi za stolom i fino prica a nigdje ''boca kisika'' oko njega can ni bolnickog kreveta....i fino kaze da je sam znao za rizik ali da se nije htio kriti i pokrivati jer OPET bi mu mogli rec bukvalno receno...''eno ga krije se''...i to je vec drugi video u Zadnjih 48 sati i to uzivo..i nevidim na njemu nista lose....al et mora covjek i uzivo izlazit da mora dokazivat svim onim ''anonimnim'' izvjestacima koji pisu suprotno....niko nekaze ili da ko zna sta ce biti u iducih 48-72 sata jer je preventivno sam otisao da bude blize ako se zdravlje mu pogorsa ali brat bratu za sad je ok...i brat bratu red bi bija da ''anonimni'' izvjestaci malo prikoce i sacekaju sa stvarnim i istinitim izvjestajima....

VL
GE
Gensoman1000
06:07 04.10.2020.

Prebolit ce virus kao i 99.9% zarazenih do sada.

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
07:27 04.10.2020.

Da je uzeo rusko cijepivo ne bi imao tih problema...

VL
Avatar Miloradova pudlica
Miloradova pudlica
01:14 04.10.2020.

Da razriješim dilemu, ja sam taj tajni izvor iz Bijele kuće. Inače se javljam iz Šmugrovca Donjeg, a kuća mi je ofarbana u bijelo, dakle nisam lagao. Rekao sam da Trump još nije na putu sigurnog oporavka jer takva konstrukcija ne znači apsolutno ništa, a kod niti jedne bolesti se nikad ne može sigurno znati kad će se, i hoće li se, od nje ozdraviti. Još sam rekao da je sljedećih 48 sati kritično jer sam kopirao naš stožer koji nema pojma o ničemu pa gleda u kristalnu kuglu, a što se god dogodi u sljedećih 48 sati će značiti da sam bio u pravu, jer nisam rekao ništa. Rekao sam i da su vitalni znakovi bili zabrinjavajući jer kod bolesti uvijek postoje vitalni znakovi koji su zabrinjavajući, u protivnom to ne bi bila bolest, odnosno čovjek bi bio zdrav. Eto.

VL
SL
slavenZadravec
10:22 04.10.2020.

Ha, ha. Primljen je u bolnicu samo iz predostrožnosti, jako je dobro, pa onda: "Tim i ja jako smo zadovoljni predsjednikovim napretkom” Kako se točno napreduje od "jako dobro"?

VL
MA
maximinimax
06:15 04.10.2020.

Izvodit će neke eksperimente sa lijekovima na njemu, plašim se što će to ispasti jer već sad izgleda kao neki neuspjeli eksperiment

VL
AD
adminka
05:55 04.10.2020.

uništilo ga sučeljavanje sa Bidenom..toliko se ružno ponašati i govoriti tako dugo, čovjek mora oboljet

VL
SO
Sobrudolf
23:29 03.10.2020.

Moram priznati ovome virusu da stvarno nema digniteta, ali ima jak zeludac!

VL
Avatar Salam_Parizer
Salam_Parizer
00:22 04.10.2020.

yep!, evo napokon je isplivalo, Trump je kontrolirana opozicija, i to kakva, on je zapravo Obama^2, dio plana kada globalističke silnice novog svjetskog poretka završavaju priču sa terorizmom i ubacuju u 5 brzinu, tko je pametan sačuvat će se cjepiva i čipiranja...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.