Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. lipnja

Trump potvrdio sudjelovanje na summitu s Kimom u Singapuru

Donald Trump i Kim Jong Un
Foto: Reuters/PIXSELL
01.06.2018.
u 21:48

Američki predsjednik je rekao i da Sjeverna Koreja želi denuklearizaciju i ustvrdio je da će dijalog s Pjongjangom "biti okrunjen uspjehom"

Donald Trump je u petak potvrdio da će sudjelovati na susretu na vrhu s Kim Jong-unom 12. lipnja u Singapuru pošto je više od sata razgovarao u Bijeloj kući s izaslanikom sjevernokorejskog čelnika.

U obraćanju novinarima, američki predsjednik je rekao i da Sjeverna Koreja želi denuklearizaciju i ustvrdio je da će dijalog s Pjongjangom "biti okrunjen uspjehom".

"Odnosi se razvijaju", rekao je, dodajući da summit vidi kao početak tog procesa.

Komentara 11

ST
Stipan
22:50 01.06.2018.

Trump će ući u povijest kao najveći mirotvorac i nobelovac i dokazati svim pametnjakovićima da je on najveći i u pravu .

RO
robertbruckner
23:09 01.06.2018.

Najbolji americki prezident bio je svakako kenijanac Husein Obama, koji je napravio vise duga za svojih 8 godine vladavine nek svih 44 prezidenta skupa neje uspjelo to napravit, konacno je dosev Irac Tramp koje vudriv po stolu a si kolji njega sus e posralji od stroha, sad je samo pitanje ko bude sledeci nokautiran od naseg Trampa. Tak se to dela eu bi pregovarala do kraja Trampovog mandata e nije tram "ekonomist" Husein Obama koji nije imao niti jedan jedini dan rada u ekonomiji, vec je braio vucibatine, razbojnike i azilante i kaki takav postav prezident amerike i napraviv dug od samo 21.5 bilijun$ kad je Bus mladji otisao a Obama dosao dug je iznosui 6.7 bilijuna$, to se zove USPJESNOST.

RO
robertbruckner
23:04 01.06.2018.

Jampot su crveni kmeri dopeljalji Jozi Zagorcu v beograd cigija kaj mu bu pripovjedav viceve, tak se seceju i tito veli cigi: vidis cigo kak je lepo nasim radnicima sve je njihovo i oni upravljaju tvornicima a cigo veli Jozi:: mene su tvoji dopeljalji kaj bum ja tebi pripovjedao viceve a sad ih ti pripovedas meni hihihihihhihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije