Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA OBLJETNICU

Trump otkazao posjet Poljskoj: 'Ovo će biti jako, jako veliko'

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
30.08.2019.
u 07:54

Trump je kazao kako želi biti siguran da se Vlada pripremila dobro na dolazak uragana Doriana.

Američki predsjednik Donald Trump otkazao je u četvrtak posjet Poljskoj predviđen za sljedeći vikend, ustvrdivši da želi biti siguran da se federalna američka vlada dobro pripremila za dolazak uragana Doriana koji se približava Floridi.

Trump, koji se u ponedjeljak vratio u Washington iz Francuske gdje je nazočio skupu G7, objavio je da će potpredsjednik Mike Pence umjesto njega otputovati u Varšavu gdje će sudjelovati u obilježavanju 80. obljetnice početka Drugog svjetskog rata.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

"Čini se da će ova oluja biti stvarno jako, jako velika", rekao je Trump u Bijeloj kući pojašnjavajući svoju odluku da otkaže put u Poljsku.

Predviđa se da će kad dođe do kopna Dorian biti uragan 4. kategorije po Saffir-Simpsonovoj ljestvici, što je druga najsnažnija kategorija. Na njegovom putu bi se moglo nalaziti i Trumpovo imanje Mar-a-Lago u Palm Beachu na atlantskoj obali Floride.

Trump je dodao da će Poljsku posjetiti drugom prilikom.   

Ključne riječi

Komentara 9

IM
Immanuell
08:36 30.08.2019.

A zato se vratio.......

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:28 30.08.2019.

Trump glumi brigu za Floridu jer je anketa pokazala da gubi Floridu na izborima. A ima i nekretnine tamo.

BA
Barbasmora
10:00 30.08.2019.

Hoce napast uragan atomskom bombom i ostvarit svoju veliku želju i genijalnu ideju? ? Samo da vidi ako pomaze....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije