Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA OBLJETNICU
Povratak na članak

Trump otkazao posjet Poljskoj: 'Ovo će biti jako, jako veliko'

Trump je kazao kako želi biti siguran da se Vlada pripremila dobro na dolazak uragana Doriana.

Komentari 9

IM
Immanuell
08:36 30.08.2019.

A zato se vratio.......

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:28 30.08.2019.

Trump glumi brigu za Floridu jer je anketa pokazala da gubi Floridu na izborima. A ima i nekretnine tamo.

VL
BA
Barbasmora
10:00 30.08.2019.

Hoce napast uragan atomskom bombom i ostvarit svoju veliku želju i genijalnu ideju? ? Samo da vidi ako pomaze....

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:47 30.08.2019.

trumpu je već bilo neugodno na obljetnici iskrcavanja u normandiji, gdje nije bilo rusa, koji su na sebe preuzeli najveći silu u povijesti, i radi njih je američka akcija bila lakša. sad opet nema rusa, nisu ni tu pozvani. al su zato uredno pozvani oni koji su čerupali poljsku. zanimljivo da se poljska nakon 2. sv. rata proširila na zapad, uzet je lijepi komad njemačke i darovan poljacima. al nam mediji ruse prikazuju ko neke zlotvore. katinska šuma... jel vama jasno da su sve zločine nad poljacima napravili ukrajinci?! ne rusi! ukrajina je uzela dio teritorija kojeg je svojatala i poljska. lvov je stari poljski grad. kao i strassbourg stari njemački, pa je prelazio iz jedne ruke u drugu kroz povijest. fascinira ova nova europska povijest, koja umjetno stvara neke nove odnose, a povijest prikazuje drugačijom nego je stvarna. radi dnevno političkih odnosa, negira se povijest, ne tako daleka, al i dalje živa, za neke bolna. poljaci su imali ogromne gubitke, velite... što ne velite da je pola tih gubitaka u stvari bilo židovskih? na papiru stojoji da je stradalo 6 mil židova, 17% stanovništva poljske, al nikad ne želite reći da je od tih 6 mil židova skoro 3 milijuna stradalo poljskih židova! pa zašto? trump zna što radi. bez njega, skup u poljskoj će biti samo obilježavanje sjećanja na početak rata. za koji poljska nije bila spremna, hitler s njima nije želio sklopiti ugovor, jer su bili nesposobni za bilo kakav ozbiljan poduhvat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.