Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kršenje dogovora

Trump: Sa Sjevernom Korejom će upaliti samo jedna stvar

Donald Trump
Reuters/PIXSELL
08.10.2017.
u 00:20

'Predsjednici i njihove administracije razgovarali su sa Sjevernom Korejom 25 godina, postizali dogovore i potrošili gomilu novca', napisao je Trump na Twitteru

Američki predsjednik Donald Trump u subotu je rekao da će u vezi sa Sjevernom Korejom "upaliti samo jedna stvar" nakon što su prethodne administracije razgovarale s Pyongyangom bez rezultata.

"Predsjednici i njihove administracije razgovarali su sa Sjevernom Korejom 25 godina, postizali dogovore i potrošili gomilu novca", napisao je Trump na Twitteru.

"To nije upalilo, dogovori su se kršili prije nego što se tinta osušila, američki pregovarači ispali su budale. Žao mi je, ali upalit će samo jedna stvar!", dodao je.

Trump nije precizirao kome se obraćao.

Predsjednik je ranije upozorio da će, bude li potrebno, SAD uništiti Sjevernu Koreju kako bi zaštitio sebe i svoje saveznike.

Komentara 14

DH
dalibor.hren
07:31 08.10.2017.

Kad Trump izjavi "budala", to je to OK, a kad ja napišem da je Trump budala, onda dobijem 48 nagradnih sati!

Avatar megatronman
megatronman
11:56 08.10.2017.

@Ivan50, neće SAD pretrpjeti štetu. No Južne Koreje neće biti. Samo u pola sata na Seul pada sto tisuća projektila. Amerikancima možda i odgovara taj scenario jer se rješavaju korejske konkurencije.

RO
robertbruckner
14:02 08.10.2017.

Samo nek on poslaje svoju djecu da oni tamo ratuju i ginu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije