Naslovnica Vijesti Svijet

Trump: Sa Sjevernom Korejom će upaliti samo jedna stvar

'Predsjednici i njihove administracije razgovarali su sa Sjevernom Korejom 25 godina, postizali dogovore i potrošili gomilu novca', napisao je Trump na Twitteru
08. listopada 2017. u 00:20 14 komentara 2158 prikaza
Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL

Američki predsjednik Donald Trump u subotu je rekao da će u vezi sa Sjevernom Korejom "upaliti samo jedna stvar" nakon što su prethodne administracije razgovarale s Pyongyangom bez rezultata.

Otvorena prijetnja Trump u govoru u UN-u: Razorit ćemo Sjevernu Koreju

"Predsjednici i njihove administracije razgovarali su sa Sjevernom Korejom 25 godina, postizali dogovore i potrošili gomilu novca", napisao je Trump na Twitteru.

"To nije upalilo, dogovori su se kršili prije nego što se tinta osušila, američki pregovarači ispali su budale. Žao mi je, ali upalit će samo jedna stvar!", dodao je.

Trump nije precizirao kome se obraćao.

Predsjednik je ranije upozorio da će, bude li potrebno, SAD uništiti Sjevernu Koreju kako bi zaštitio sebe i svoje saveznike.

[video: 21686 / Nuklearne prijetnje Sjeverne Koreje] tillerson NUKLEARNI POKUSI Sjeverna Koreja ne pokazuje nikakve znakove da želi pregovarati Zatišje pred buru Trump: SAD će se povući iz nuklearnog sporazuma s Iranom Vladimir Putin Ruska diplomatska ofenziva Putin: Sjeverna Koreja imala je nuklearnu bombu još 2001. godine

VIP izdvaja za Vas

  • dalibor.hren:

    Kad Trump izjavi "budala", to je to OK, a kad ja napišem da je Trump budala, onda dobijem 48 nagradnih sati!

  • megatronman:

    @Ivan50, neće SAD pretrpjeti štetu. No Južne Koreje neće biti. Samo u pola sata na Seul pada sto tisuća projektila. Amerikancima možda i odgovara taj scenario jer se rješavaju korejske konkurencije.

  • robertbruckner:

    Samo nek on poslaje svoju djecu da oni tamo ratuju i ginu