Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUKLEARNI POKUSI

Sjeverna Koreja ne pokazuje nikakve znakove da želi pregovarati

tillerson
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
30.09.2017.
u 23:27

Američki državni tajnik Rex Tillerson otkrio je da su SAD u izravnom kontaktu s režimom Sjeverne Koreje

Sjevernokorejsko vodstvo nije pokazalo nikakve znakove da je spremno razgovarati o zaustavljanju nuklearnih pokusa, objavio je u subotu State Department.

"Sjevernokorejski dužnosnici ne pokazuju znakove da su zainteresirani ili spremni za razgovore o denuklearizaciji", priopćila je glasnogovornica State Departmenta Heather Nauert. 

State Department ima "nekoliko otvorenih kanala" koje može koristiti za komunikaciju s dužnosnicima sjevernokorejskog režima, dodaje se u priopćenju.

Ta objava stiže nakon što je američki državni tajnik Rex Tillerson u subotu otkrio da su Sjedinjene Države u izravnom kontaktu sa Sjevernom Korejom zbog njezinih nuklearnih pokusa i pokusa s projektilima

Komentara 41

PL
@ploto@
08:15 01.10.2017.

SAD bi se trebale razoružati i denuklearizirati kao primjer drugima da ne trebaju strahovati od njih.

TT
TTjac
10:20 01.10.2017.

Oni žele da ih se uvažava kao nuklearnu silu. Sad je kasno, razvili su nuklearni program i možeš im staviti soli na rep. Jedini je način da ih se ruši iznutra, a za to ih treba privoliti da se otvore.

MX
Mister X
10:17 01.10.2017.

Hvala prijatelji vidim sad da ste vi u pravu . Razumijem u potpunosti sve. . Mene isto čudi kako ne pristaje taj narod da pregovara sa Amerima sa kojima su prije 65 godina vodili rat i gdje su doživjeli porez i to tako da su popušili gotovo 4 milijuna svojiga stanovništva ( u odnosu na 200.000 neprijatelja ! ) Pa su neki počeli da računaju kako to zašto se to događa ! O Invalidima i ranjenima beskućnicima o tome događaju nema podataka ne zanima te ! ) Naravno mi smo u ratu koliko ono 13.000 ljudi pa boli jako užasno . ono tamo bedaci jedni umjesto da zaborave to gle što oni rade. Staro oružje atomske ( 70 godina imaju mnogi i jako mnogo ! ) sa tim se naoružaju kažu da je najsigurnije i sa par modernijih raketa da mogu da se obrane ! I sad su za ubiti svi . Nitko terorista nitko metka nije ispalio na nikoga ničiji teritorij pipnuo... Koja krivica je toga naroda ? Boji se onih koji ga 30 godina sankcionira izgladnjuje... ( To se rdi zna se to su radili prije rata sa Japanom u ideji da polude zbog gladne djece što se konačno i dogodilo ) ..Tko im garantira ako se razoružaju idu na nulu da su slabi recimo kao jedna Libija Sirija Afganistan Vijetnam i Afrikanci da im ""neće doći stranci"" ??? Da ih oslobode od zločinaca diktatora i uvedu slobodu ala kod Sadama Gadafija Assada a sad i kod debelog Kima za kojega znamo kako je fuj.. mi Ameri i mi pojedini jako pametni .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije