Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trudnice bez noćnog rada

Trudnica
VL
Autor
Nikola Sever Šeni
03.12.2009.
u 23:44

Prijedlog zakona o radu koji je Vlada uputila u saborsku proceduru poslodavcima je omogućavao određivanja noćnog rada trudnica, na što su amandmanom reagirali SDP i nezavisni zastupnik Dragutin Lesar.

ZAKON – Vlada je prihvatila amandman koji se odnosi na noćni rad trudnica u kojem se kaže da poslodavac ne smije odrediti noćni rad trudnici, osim ako trudnica tako ne zatraži i ako je ovlašteni liječnik utvrdio da se time ne ugrožava njezino zdravlje – kazala je premijerka Jadranka Kosor.

Naime, Prijedlog zakona o radu koji je Vlada uputila u saborsku proceduru poslodavcima je omogućavao određivanja noćnog rada trudnica, na što su amandmanom reagirali SDP i nezavisni zastupnik Dragutin Lesar. Amandmanu je prethodila žustra rasprava u Saboru.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar miletiml
miletiml
03:15 04.12.2009.

oces reci da su

GA
gabriela
08:18 04.12.2009.

hvala Bogu. Tračak razuma u hrvatskom ludilu.

MM
Mladen Miletić
01:42 04.12.2009.

Trudnice bez noćnog rada, gle ovo sada Hrvatski Balkan human ...Ili EU nevoli bolesne zakone ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije