Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDNI PREGLED - TONI IVANIŠEVIĆ

Sada bi banda ostavku Krstičevića. E, ne meže! Otpust i čelom nazad!

Damir Krstičević
Foto: HRT
1/4
01.02.2020.
u 10:18

Policija je u Bužanovoj ulici uhitila tri mladića u zasjedi ispred kuće zagrebačkog kneza Milana od Pogane Vlake. Istražitelje je iznenadilo kada su momci priznali da nisu čekali popularnog Milana, nego njegovu suprugu Vesnu

SUBOTA, 25.1.

Pale su maske, skinule su se rukavice, tri hrabra HDZ-ova rasa, krenula su u odlučni boj. Stier i Penava na boku, Kovač u napadu, krenuše na uzdrmanog Plenkija koji se okružio pobjedničkom vojskom, kao da ide u rat. Njemu bokove čuvaju Medved i Krstičević, koji ne znaju za poraz. Koeficijenti na kladionici se stalno mijenjaju. Čeka se odluka strašnog Vase, koji čeka kraj prijelaznog roka. Kome će se prikloniti?

NEDJELJA, 26.1.

Zašto je Gudelj protiv Tottenhama igrao rukom u kaznenom prostoru Hajduka? Zašto je Boban izgubio loptu protiv Francuske. Zašto je Karačić prošetao s loptom u zadnjem napadu? Odakle toliko dobrih rukometaša u Hercegovini? Na neka pitanja nema odgovora. Ostat će samo sjećanje na jedno ludo prvenstvo, na navijače na tribinama i manijake na terenu koji su dali koliko su mogli. 

VIDEO: Škola ispunjavanja imovinske kartice

PONEDJELJAK, 27.1.

Momci su se vratili i dočekani su kako dolikuje i kako se dočekuju oni kojima je Hrvatska zahvalna. I u Zagrebu i u Mostaru. Dvojica naših se nisu vratila. Oni su poletjeli i pali u sinje more. Valjda ćemo doznati zašto. Bojnik Marin Klarin i natporučnik Tomislav Baturina, pali su u more kod Šibenika leteći helikopterom. Nadajmo se da će se istina o razlozima ove tragedije brzo doznati.

UTORAK, 28.1.

Policija je na prilazima Trgu svetog Marka zaustavila veću skupinu muškaraca iz Ivanbegovine kod Imotskog. Kažu da su krenuli zaštititi rodijaka Milana od dušmana novinara koji pišu da je malo više jamio nego je bilo dozvoljeno. Muškarci su se mirno razišli. Trojica su ipak privedena, jer su u rukama držali zubne proteze, a to je zabranjeno međunarodnim konvencijama o zaštiti rodijaka. 

SRIJEDA, 29.1.

Rodijaci nisu uspjeli pomoći ministru Milanu, koji nije znao uspio ispuniti imovinsku karticu, niti objasniti odakle mu lova za nekretnine milijunske vrijednosti, ali je Plenki briljirao objašnjenjem da Milan nije fokusiran na epidemiju gripe, jer se mora baviti brojanjem kvadrata po Ivanbegovini. Stari morski vuk Horvatinčić, snašao se bolje. Umjesto u zatvor, otišao je na liječenje u Njemačku. Auf Wiedersehen!

ČETVRTAK, 30.1.

Policija je u Bužanovoj ulici uhitila tri mladića u zasjedi ispred kuće zagrebačkog kneza Milana od Pogane Vlake. Istražitelje je iznenadilo kada su momci priznali da nisu čekali popularnog Milana, nego njegovu suprugu Vesnu. Tvrde da su čekali da iziđe iz zgrade, nadajući se da će ponovo otići u kupnju stana s gotovinom u torbici. Izgleda da su je duže pratili i uočili njenu naviku da nekretnine plaća u gotovini.

PETAK, 31.1.

Nakon Milana od Ivanbegovina, krenuše na ratnog heroja i kompjuterskog stručnjaka Krstičevića u narodnu poznatog kao Ciceron. Ovoga su se puta prevarili! Ciceron im je fino objasnio da je ono malo bespravno podignute vikendičice kupio od mamine i tatine love, da se malo zeznuo brojeći kvadrate okućnice i da je skromno umanjio vrijednost objekta. I sada bi banda ostavku. E, ne meže! Otpust i čelom nazad!

Komentara 64

IG
Igggy
11:35 01.02.2020.

U hadezeja lopina do lopine. Oni volu Rvacku. E nemeže više, lipo san rekoa - dosta!

DU
Deleted user
11:26 01.02.2020.

Ako je plaća i 15 000 kuna ne mogu se steći toliki stanovi, vile, mrcine od automobila..... Jednostavno nema sume prihoda i rashoda... A svi se pravimo grbavi.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:51 01.02.2020.

To su svekar i svekrva! Crno ispod nokta od kopanja, a onda kupe vikendicu gđi Ugroza!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije