Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Trojac prijavljen zbog krivotvorenja novca i dokumenata

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
10.03.2023.
u 13:01

Osumnjičeni 28-godišnjak je zbog počinjenih kaznenih djela krivotvorenje novca i krivotvorenje isprave uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku dok protiv 26-godišnjaka i 24-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenje novca.

Sisačka policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca u dobi od 28,26 i 24 godine zbog počinjenih kaznenih djela krivotvorenje novca i krivotvorenje isprave.Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 28-godišnjak u razdoblju od počeka mjeseca siječnja do 8. ožujka na području Siska i Petrinje pribavio i posjedovao lažni novac s ciljem stavljanja u opticaj kao pravog i to 80 novčanica u apoenu od 50 eura.

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 28-godišnjak krivotvorenom novčanicom 24-godišnjaku platio uslugu prijevoza, dok je on tu istu novčanicu dao 26-godišnjaku koji ju je dalje stavio u opticaj iako su obojica znali da je novčanica krivotvorena.

Nadalje, utvrđeno je da je 28-godišnjak nabavio vozačku dozvolu iako nije položio vozački ispit. Osumnjičeni 28-godišnjak je zbog počinjenih kaznenih djela krivotvorenje novca i krivotvorenje isprave uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku dok protiv 26-godišnjaka i 24-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenje novca.

Video: Auto povezan s ubojstvom u Varaždinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije