Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igrao se u pijesku

Trogodišnjak iz Osijeka se na plaži u Privlaci ubo na narkomansku iglu

nabola se na iglu (1)
Davor Javorović/PIXSELL
16.07.2013.
u 09:22

Dječaku iz Osijeka je izvađena krv, a nalazi će biti gotovi za tjedan dana uz kasniju novu kontrolu za mjesec dana

Trogodišnjak iz Osijeka u nedjelju se ubo na narkomansku iglu na plaži u Privlaci pokraj Zadra. Ovakvih je uboda proteklih godina na zadarskim plažama bilo više, a svaki put su predstavljali pravu moru za obitelji djece koja se igrajući u pijesku ubodu na igle ovisnika.

Dječaku iz Osijeka je izvađena krv, a nalazi će biti gotovi za tjedan dana uz kasniju novu kontrolu za mjesec dana. U zadarskom zavodu za javno zdravstvo su nam potvrdili događaj, kao i to da se svakog ljeta događaju ubodi na narkomanske igle i to mahom male djece koja se igraju u pijesku. Liječnici tvrde da je mala šansa da virus ostane živ na velikoj vrućini, no da svakako treba se javiti liječniku i dezinficirati ranu.

– Roditeljima je jako teško kada nam prijave ovakve slučajeve, a nažalost takve stvari su se događale i prije i nažalost može ih se očekivati još – rečeno nam je u ZJZ.

>> Očajna majka: Tek ćemo za dva mjeseca znati je li mi kći zaražena!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije