Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUČER SPRIJEČENA KRAĐA

Tri vrijedna bicikla u varaždinskoj policiji čekaju vlasnike

bicikl
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
11.09.2014.
u 11:54

Iz varaždinske su policije jutros izvijestili kako su njihovi djelatnici jučer zatekli dva muškarca osobe kako na leđima nose bicikl marke „Nakamura“ zeleno crne boje.

Iz varaždinske su policije jutros izvijestili kako su njihovi djelatnici jučer, 10. rujna u 14.55 sati zatekli dva muškarca osobe kako na leđima nose bicikl marke „Nakamura“ zeleno crne boje.

Muškarci su primijetili da su zatečeni na djelu te su odbacili ukradeni bicikl.

- Bicikl je pohranjen u prostorijama Policijske postaje Varaždin, gdje su uz ostale pronađene otuđene bicikle i dva bicikla marke „Trek“ koji su otuđeni u protekla dva tjedna. Pozivamo oštećene vlasnike navedenih bicikala da se jave u Policijsku postaju Varaždin, te da sa sobom ponesu dokumentaciju kojom mogu dokazati vlasništvo nad istima - poručili su iz policije.

Komentara 1

Avatar žič
žič
18:22 11.09.2014.

jednu sam većer prisustvovla potjeri policajaca za kradljivcem bicikla u varaždinu,svaka čast malo starijem policajcu koji je iskočil iz policijskog automobila i trčal je za kradljivcem(ciganom)bicikla koji je cigo odbacil kad je videl da ga naganja policija,policajac je kao usain bolt trčal za duplo mlađim kradljivcem i bogme ga je ulovil,bicikl je bil marke,,trek,,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije