Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Trgovine opljačkane uz prijetnju pištoljima i elektrošokerom

maska, maskirani
Arhiv VL
27.01.2010.
u 11:05

U dvije drske krađe koje su se dogodile u manje od sat vremena ukupno šestorica nepoznatih razbojnika opljačkala su dvije trgovine.

Četvorica maskiranih muškaraca naoružana pištoljima jučer u 18.20 sati upala su u trgovinu Roto Dinamic na Peščenici. Zaposlenicu i zaposlenika koji su se nalazili u trgovini gurnuli su na pod, a jedan je od njih drškom pištolja udario zaposlenika. Otuđili su nekoliko desetaka tisuća kuna.

Niti sat vremena kasnije, dvojica su nepoznatih razbojnika prijeteći elektrošokerom zaposlenici opljačkala trgovinu Alteza na Trešnjevci. Ukrali su više tisuća kuna.

Komentara 1

Avatar Dinamovac
Dinamovac
12:52 27.01.2010.

Kad će biti već kraj tih razbojstava?,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije