Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
loša navigacija

Korejci tražili apartman pa sletjeli niz stepenice u starom dijelu Zadra

sjetjeli niz stepenice, zadar
Foto: Matija Ivanetić
13.04.2015.
u 17:42

Korejski par je u Zadar stigao rent-a-carom daruvarskih registarskih oznaka, a u potrazi za apartmanom sletjeli su niz stepenice u dijelu grada gdje je zabranjen promet

Nije baš najbolje počeo odmor jednom korejskom paru koji je stigao u Zadar. Tražeći apartman koji su iznajmili u starom dijelu grada kraj Crkve sv. Donata, sletjeli su automobilom niz stepenice.

Kako nam je ispričao čitatelj Matija Ivanetić, par je u Zadar stigao rent-a-carom daruvarskih registarskih oznaka te su nekog od građana pitali gdje se nalazi apartman koji su iznajmili.

– Pokazali su im na karti, no oni su se očito služili navigacijom i samo ušli u stari dio grada gdje je zabranjen promet. Te stepenice je i teško vidjeti iz auta tako da nije ni čudo što su sletjeli – ispričao nam je čitatelj.

Na mjesto događaja odmah je pozvana i policija tako da Korejci još nisu stigli do svog apartmana.

Komentara 20

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
17:59 13.04.2015.

Nema stradalih, nema štete, čak iako ima materijalne to je nevažno, sve se da popraviti, dok god nema ozljeđenih osoba. Ista stvar bi bila da je netko od nas unajmio auto te tražio apartmane u koreji hahaha

KA
kataring72
18:32 13.04.2015.

Moji gosti !!!

Avatar summerlife
summerlife
18:41 13.04.2015.

nije loša navigacija nego su uključili opciju za pješake.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije