Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADEN K. (30)

Traje istraga oko misteriozne smrti na Jarunu: Policija traži ključne dokaze

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/3
10.07.2020.
u 13:50

Nakon provedenog očevida policija je očito zaključila da mu je netko nanio ozljede, no znaju li kako, odnosno čime, nisu priopćili.

Na koji je način Mladen K. (30) teško ozlijeđen te ostavljen da leži pokraj svog vozila na Aleji Matije Ljubeka na zagrebačkom Jarunu, gdje ga je u četvrtak u 5.20 našao slučajni prolaznik, još je uvijek nepoznanica.

Barem ako je suditi po priopćenju zagrebačke policije, koja je nakon provedenog očevida zaključila da ga je napala nepoznata osoba koja ga je teško ozlijedila. Ozlijede su na kraju bile toliko teške da je od njih Mladen K. nekoliko sati nakon što je nađen, preminuo u KBC-u Sestara milosrdnica. Policija je njegov slučaj okvalificirala kao nanošenje teške ozljede sa smrtnom posljedicom.

Prema onom što je do sada poznato, Mladen K. nađen je kako leži pokraj svog vozila, a oko njega bilo je tragova krvi. Ti su tragovi krvi za policiju značili da postoje dvije mogućnosti. Prva je bila da se spotaknuo, pao te prilikom pada teško ozlijedio ili da mu je netko nanio teške ozljede.

Nakon provedenog očevida policija je očito zaključila da mu je netko nanio ozljede, no znaju li kako, odnosno čime, nisu priopćili. 

Nastavljaju kriminalističko istraživanje tijekom kojeg bi trebali ustanoviti kuda se sve Mladen K. kretao te s kim se možda susreo. U tome bi im možda mogle pomoći snimke nadzornih kamera, ako ih ima, te  njegov mobitel. Inače, kada je nađen kod sebe nije imao dokumente. Identificiran je s pomoću registracijskih pločica vozila.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:34 10.07.2020.

spotaknuo se ? pa kako se moraš spotaknuti na ravnom kolniku da od posljedica umreš, nisam forenzičar, ali malo logike govori da to sigurno nije razlog.

DU
Deleted user
00:45 11.07.2020.

CUJ OVO SKLIZNIO SE PA UTOPIO SE MENI IZGLEDA MENI DA OVAJ MALO VISE ZNAO NEGO STO SE SMIJE PA SE COVIK OSKLIZNIO NA SAPUN

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije