Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RODITELJI OČAJNI

Tragedija u SAD-u: Blizanci preminuli na parkiralištu, u autu proveli više od 9 sati

Youtube screenshot
02.09.2021.
u 21:50

Zasad nije bilo nikakavih uhićenja, a policija je kazala kako su roditelji bili očajni nakon što su shvatili što se dogodilo

Beživotna tijela blizanaca starih 20 mjeseci pronađeni su u četvrtak poslijepodne u kipućem autu ispred vrtića u američkoj saveznoj državi Južnoj Karolini. 

Vlasti su procijenile kako su dječaci proveli devet sati u automobilu na parkiralištu, a njihova tijela pronašao je jedan od roditelja nakon što je ušao u auto oko 17.40 sati. 

Kako prenosi AP, blizanci su vjerojatno preminuli od toplinskog udara, no još se mora provesti detaljna analiza kako bi se procjene i potvrdile. 

Zasad nije bilo nikakavih uhićenja, a policija je kazala kako su roditelji bili očajni nakon što su shvatili što se dogodilo. 

- Ne možemo govoriti kako su ili zašto su djeca ostavljena u vozilu tako dugo. Ako se dokaže da roditelji to nisu napravili namjerno, onda se samo možemo nadati da će obitelj nakon ove tragedije pronaći mir. Ako su to ipak napravili namjerno, onda ćemo tražiti pravdu za ove bebe, kazao je mrtvozornik.

>> VIDEO Kako će izgledati svijet 2048. godine? Pariz i Berlin bit će napušteni, a Europa podijeljena...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije