Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške tjelesne ozlijede

Muškarac preživio nesreću na autocesti, a onda ga udarilo teretno vozilo

Foto: Milan Šabić/Pixsell
17.08.2020.
u 12:57

Protiv 44-godišnjeg vozača će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnesena kaznena prijava.

Na autocesti A1 kod Netretića dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen pješak. Naime, ophodarskim teretnim vozilom upravljao je 44-godišnjak te u namjeri zauzimanja položaja vozilom na pogodnoj poziciji zbog prethodno nastale prometne nesreće, kretao se po zaustavnom traku vožnjom unatrag, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Zbog toga udario je u 33-godišnjeg pješaka koji se nalazio ispred svog vozila na navedenom prometnom traku, a potom i u njegovo vozilo.

Tom prilikom 33-godišnjak je teško ozlijeđen. Protiv 44-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava, navode iz policije. 

Komentara 2

LI
liliZG
13:15 17.08.2020.

preživiš nesreću a onda te pregaze cestari.

DE
deda1234
16:16 17.08.2020.

E kad nema srece...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije