Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vještačenje

Trag krvi je Sovin i osobe koje nema u DNK bazi kriminalaca

leš
Jurica Galoić/PIXSELL
21.04.2010.
u 18:31

Moguće je da NN osoba ne pripada kriminalnom miljeu, no ako je kriminalac, nije poznat hrvatskoj policiji. Utvrđeno je da Cvetko Simić, čije je tijelo pronađeno u jezeru Jarun, nije ubijen u Sovinu stanu.

Vještačenjem tragova krvi pronađenih u unajmljenu stanu Marija Sove na Laništu, neslužbeno doznajemo, ustanovljeno je da se oni ne podudaraju s DNK profilom srbijanskog narkodilera Cvetka Simića za kojeg se sumnjalo da je možda likvidiran u Sovinu stanu.

Jedan trag krvi, doznajemo, pripada samom Sovi, a drugi za sada nepoznatoj osobi čiji identitet policija nastoji ustanoviti. Budući da su izuzeti uzorci uspoređeni s DNK profilima u MUP-ovoj bazi kriminalaca, velika je vjerojatnost da ovaj drugi DNK ne pripada osobi iz kriminalnog miljea, no također može biti da ta osoba, ako je riječ o nekome s “druge strane zakona”, do sada nije bila poznata hrvatskoj policiji.

Mario Sova uhićen je prošli tjedan zbog sumnje da je povezan s egzekucijom srbijanskog kriminalca, nađena na Jarunu odsječenih ekstremiteta i glave, te je u njegovu stanu u Španskom pronađeno 438 grama kokaina i pištolj za koji nema dozvolu. U međuvremenu je zagrebačko Županijsko odvjetništvo podnijelo istražni zahtjev protiv njega zbog zloporabe droge te mu je određeno jednomjesečno zadržavanje.

Komentara 1

MU
mudri
20:48 22.04.2010.

kak vi znate da nije simićeva krv???policija se ne želi izjasniti o tome!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije