Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Toyoda: Toyota je rasla prebrzo

toyota
AFP
VL
Autor
Hrvoje Dečak
23.02.2010.
u 20:24

Akio Toyoda, prvi čovjek Toyote, izjavio je da je prebrzi rast kompanije mogao dovesti do povlačenja čak 8,5 milijuna automobila diljem svijeta.

Akio Toyoda, prvi čovjek Toyote, izjavio je da je prebrzi rast kompanije mogao dovesti do povlačenja čak 8,5 milijuna automobila diljem svijeta.

U osobnom priopćenju koje će biti predano američkom Kongresu, Toyoda je napisao kako je rast tvrtke možda bio prebrz te se ispričao zbog predugog razdoblja u kojem su pokušavali otkloniti sve sigurnosne kvarove na automobilima. James Lentz, šef američke podružnice Toyote, danas se pojavio pred kongresnim odborom te rekao kako su "propustili brzo proučiti i odgovoriti" na postavljena pitanja.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
07:31 24.02.2010.

Nemojte ih sve povuci! Ostavite nesto skarta da se Hrvati voze?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije