Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Torcida opet kmeči, a čak se minimalno krade u korist Dinama u odnosu na to koliko se kralo nekad

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
03.03.2024.
u 15:09

Razumijemo južnjački temperament, ali dajte, ljudi, prestanite i pomirite se sa sudbinom. Što bi rekao Gary Lineker: "Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuje Dinamo."

Subota 24. 2. 2024.

Opet kmeče glupi Dalmatinci, opet jauče Torcida, opet arlauče Ljubo Pavasović Visković, nevjerojatno je koliko su naporni, iako i oni i mi znamo da će Dinamo biti prvak! Čak se i minimalno krade u korist Dinama u odnosu na to koliko se kralo nekada i opet im smeta. Evo, protiv Varaždina bio je tu neki manji prekršajčić uoči gola za vodstvo Varaždina i samo im je poništen drugi gol zbog zaleđa koje se nikada ne bi sudilo Dinamu. Samo dvije greške na cijeloj utakmici i odmah bi razapeli suca. Razumijemo južnjački temperament, ali dajte, ljudi, prestanite i pomirite se sa sudbinom. Što bi rekao Gary Lineker: "Nogomet je igra u kojoj uvijek pobjeđuje Dinamo."

Nedjelja 25. 2. 2024.

Neobičan graditeljski pothvat bivšeg spasitelja hrvatskog nogometa Zdravka Mamića i njegova neobičnog poslovnog partnera, bivšeg nespasitelja Srba iz Osijeka Branimira Glavaša, koji će obnoviti Bobanovo i Šuškovo, naselja pokraj Čapljine, koja su izgrađena za izbjeglice iz Srednje Bosne i koja danas zjape gotovo prazna. Zdravko i Branimir kažu da će resort biti ekskluzivno namijenjen državljanima Hrvatske u trajnom nesporazumu s hrvatskim pravosuđem: "Nakon što sam vidio da su počeli hapsiti i bivše ministre poput malog tulipana Vojkovića, shvatio sam da će se naša mala kolonija nepovratnika u RH stalno povećavati i da će mnogima trebati smještaj", izjavio je Maminjo na konferenciji za novinare. Branimir je otkrio da je buking već počeo i da je prvu kuću kupila jedna gospođa iz Knina, kojoj nije želio otkriti identitet.

VEZANI ČLANCI: 

Ponedjeljak 26. 2. 2024.

Neredi u Bruxellesu! Srce naše majke Europske unije napadoše seljaci, poljoprivrednici kojima su simpatični birokrati iz udobnih fotelja malo zavrnuli slavinu i smanjili poticaje jer su se odlučili forsirati samo jednu granu poljoprivrede – sadnju oružja za Ukrajinu. Gore automobili, umjetnim gnojivom zasipa se policija, tuča, vodeni topovi, traktorske blokade! Normalno, kad je najteže, u pomoć se zovu najbolji i najsmioniji pa je tako Plenki žurno pozvan da se obrati gnjevnim seljacima i da im objasni kako je Hrvatska revolucionarno riješila svoj problem. Međutim, kada im je Plenki objasnio da smo mi problem riješili tako što smo ukinuli poljoprivredu, podredili se uvozničkom lobiju, a poljoprivrednike poslali na bauštelu u Njemačku, prosvjednici su ga skinuli s govornice, namazali katranom i posuli perjem!

Utorak 27. 2. 2024.

Predizborna kampanja za lokalne izbore u Zagrebu počela je danas u Resniku na prosvjedu građana protiv otvaranja oporabilišta građevinskog materijala nastalog pri obnovi zgrada oštećenih potresom. Naime, jedan za sada neidentificirani građanin, u trenutku kada je Senf sa svitom želio dati petama vjetra da ga oduševljeni Resničani ne prebiju, legao je pred njegov automobil i tim činom, koji podsjeća na Senfovo uzaludno sjedenje u Varšavskoj, zapravo istaknuo kandidaturu za novog gradonačelnika.

Srijeda 28. 2. 2024.

Tužan dan za zadarskog gradonačelnika Branka Dukića. Sa suzama u očima morao se oprostiti od vjernog suradnika, direktora Sportskog centra Višnjik Denisa Karlovića zbog teške i nepopravljive povrede radne dužnosti. Naime, u ugovoru o radu Karloviću je lijepo sitnim slovima napisano da nikada, a možda ni tada u zadarskoj dvorani ne smije dopustiti koncert nijedne pjevačice ili pjevača srpske nacionalnosti, a Karlović je baš to napravio pa je sada zbog Prijina koncerta dobio vritnjak. Utaman je molio Branka da ga poštedi i obećao da će dovesti Thompsona da napuni Višnjik deset puta, ali gradonačelniku su ruke bile vezane. Čak i kada je Karlović rekao da je Prija naša mala iz Belog Manastira, Branko mu je morao objasniti da može biti i iz centra Zadra, ali da je Srpkinja i tu se više ništa ne da napraviti.

VEZANI ČLANCI:

Četvrtak 29. 2. 2024.

Nakon što je u javnost procurila audiosnimka sudaca kako se svađaju oko toga treba li Rijeci samo poništiti gol protiv Dinama ili još strijelcu i onome koji mu je loptu nabacio dati izravni crveni karton, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza u sjeni Zdravko Mamić Maminjo oglasio se iz VAR sobe u Međugorju i naložio da Bruno Marić više neće biti predsjednik sudačke organizacije i da mu ga donesu na popravak. Tek tada doznalo se da Bruno Marić zapravo ne postoji i da je riječ o marioneti koja po potrebi samo mijenja ime. Nekada se, recimo, zvala Željko Širić. Maminjo je obećao da će uskoro postaviti novu marionetu na istu poziciju. Kako će se zvati, javit će nam uskoro.

Petak 1. 3. 2024.

Velika akcija kriminalističke policije u Osijeku! Nakon što su izdajnici iz USKOK-a i zloglasnog antihrvatskog Ureda javnog europskog tužitelja uhitili bivšeg ministra Vojkovića, koji se malo našalio i zatražio poticaje za sadnju tulipana, iako se time uopće ne bavi, evo afere s cvijećem i u Osijeku, ali i potpuno drukčijeg rakursa. Naime, tamo se ne radi o nepostojećem cvijeću, nego o tome da je netko počeo saditi cvijeće na tuđoj zemlji! Neslužbeno doznajemo da se radi o M. B. (44), otprije poznatom prometnoj policiji, koji je na tuđoj zemlji posadio veli nasad jaglaca. Kada su ga pitali zašto je to napravio, rekao je da jako voli cvijeće, poglavito jaglace te da mu je u zadnje vrijeme dosadno i da nema više posla kao prije pa se odlučio malo zabaviti.

Ključne riječi

Komentara 3

JO
JovanC
16:52 03.03.2024.

Ha ha ha ljevicarski komentator bez smisla za humor

Avatar Thor
Thor
17:22 03.03.2024.

Drug Tito je ponosan na borbu hajdukovaca za pravedniji HNL.

NE
Nemanadimak
21:10 03.03.2024.

Pazi ti ovaj naslov! Pa ja sam za rijec iz ovoga teksta dobio izravni crveni a sada je to u naslovu! Koja su to mjerila, i kakvo je to licemjerje! Nevjerojatno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije