Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Plenkiju je pukao film, rekao je da će idući kandidat za predsjednika biti Nepalac

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
11.02.2024.
u 11:54

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Subota, 3. 2. 2024.

Je li naše društvo ikada moglo zamisliti da će ovako nisko pasti? Zar ćemo jedni drugima inboxe pretraživati? Je li ti išta sveto, bagro jedna dnovinarska, antihrvatska medijska pijavice, koja pije krv svemu što hrvatski diše? Je li sudac tu da utvrdi činjenično stanje? Je li Josipa lipa? Je! U čemu je problem onda? Trebao ju je nazivati ružnom? Je li Ivan njezina radost? Da se protiv vas najavljuje nekoliko optužnica i da tijekom istrage imate "svoga čovika" u sudu, bi li vas to obradovalo? Oslovili bi ga s: "Di si, tugo?" Kako da ne! Umjesto da se divimo poniznosti i sebedarju kojim je natprosječno obdarena Radost obradovala Lipu, pokušavajući joj pomoći kada su je udbaši okružili, ovaj primjer svehrvatskog isključivo duhovnog sjedinjenja judama smeta....

Nedjelja, 4. 2. 2024.

Zagrebačka policija javlja da je jutros zbog skitnje na Glavnom kolodvoru priveden građanin I. T. (61), koji je pronađen u alkoholiziranom stanju kako spava na klupi u čekaonici. Policija je pozvana, nakon što su se tamo prisutni građani pobunili jer nisu mogli spavati na okolnim klupama, jer je I. T. cijelu noć plakao i urlao kako će se svima osvetiti i kako će uhititi sve dušmane. Kada ga je policija legitimirala, počeo je vikati i na njih tvrdeći da on nije skitnica i da je slučajno tu, jer ga je supruga zbog nekoliko desetaka tisuća bezazlenih prijateljskih poruka izbacila iz kuće te da će uskoro postati Glavni državni odvjetnik i osvetiti se svim dušmanima. Nakon ovakvih budalaština, policajci su građanina odveli na psihijatriju da se otrijezni, odmori i malo dođe sebi.

VEZANI ČLANCI: 

Ponedjeljak, 5. 2. 2024.

Kažu da se Plenki rasplakao kada je čuo za nesretni događaj na Glavnom kolodvoru, pa ne čudi da je pred novinare izišao posebno potresen i do kraja uvjeren da pojavu povezanosti s kriminalcima i korumpiranim političarima treba osuditi, ali da druga treba spasiti. Uzalud se novinarčad upinjala da ga uglas zbuni i stjera pred zid zbog pomalo nezgodne činjenice da bi Turudićeve rečenice bilo tko tko nije u stožernoj stranci nazvao lažima, Plenki je na logična pitanja nelogične odgovore izbacivao stojeći postojano kano klisurina i izdržao sve napade. Uz sve svoje obveze i svu muku koju mu je banda napravila, jer za DORH traži samo najbolje, Plenki se okušao i u lingvistici i u besmrtnu hrvatsku oratorsku povjesnicu zlatnim slovima upisao frazu: "Turudić nije lagao, nego je bio reduciran u izričaju."

Utorak, 6. 2. 2024.

Kakav nesporazum na Markovom trgu. Možemo je najavio veliki prosvjed koji je trajao 24 sata, usred noći, a došlo je 10 tisuća stanovnika Jakuševca i Resnika koji su pomislili da Možemo prosvjeduje kako bi riješili njihove probleme s odlaganjem otpada, eksplozijama u Jakuševcu, smradom i ekološkim prijetnjama. Kada im je Sandra Benčić objasnila kako oni cijelu noć sa salonskom ljevicom paradiraju zbog Lipe i njezine Radosti, ljudi nisu mogli doći sebi. Možemovci su im objasnili da ima i važnijih stvari od njihovih problema i ponudili ih toplim čajem i kuhanim vinom. Nesporazum je na kraju riješila policija koja je postavila kordon između jednih i drugih, jer su stanovnici ugroženih naselja postali malo nervozni.

Srijeda, 6. 2. 2024.

Pravda je pobijedila! Unatoč graktanju ptica rugalica, unatoč lažima prodanih jalnuša i diletanata, unatoč mućenju vode crvenih, zelenih i žutih vragova, suprotiv judama, komunistima i masonima i iluminatima i jugozombijima, saborska je većina stavila glave na kup, poslušala Plenkija i Šekija i izglasala Ivana Turudića, dobitnika posebne nagrade Hrvatskog telekoma za međumrežnu komunikaciju, za Glavnog državnog odvjetnika RH, čovjeka koji nikada nije lagao, samo je ponekad njegova istina bila reducirana u izričaju. Nakon sjednice, Plenki, Šeks i Njonjo posebnu su plaketu Zasluga za narod dodijelili Pupiju i Zeki, koji su dobili i petice iz zalaganja.

VEZANI ČLANCI: 

Četvrtak, 7. 2. 2024.

Plenkiju je očito pukao film! Kao, vama ne bi na njegovom mjestu? Dajte, molim vas, pa pogledajte što mu Zoka danima radi. Normalno, Plenki je prelomio i odlučio da više neće riskirati. Iako su HDZ-ovci masovno porazbijali pokretne brzoglase, Plenki je na sastanku Politbiroa HDZ-a rekao da će idući kandidat za predsjednika biti Nepalac. "Treba nam čovjek čije se poruke uopće ne razumiju, čovjek koji će biti nasmiješen i poslušan poput dostavljača na biciklu, a ne zlotvor poput Zoke koji će histerizirati samo zato što smo za Glavnog državnog odvjetnika postavili lažova, povezanog s krimosima, koji korumpiranim osumnjičenicima dostavlja podatke iz istrage", zagrmio je Plenki. "Hoćemo fikus, a ne kaktus na Pantovčaku", zagrmio je Plenki na kraju sastanka, dok su nepalski dostavljači već unosili catering iz obližnjeg restača. Možda je među njima novi hrvatski predsjednik?

Petak, 8. 2. 2024.

Neredi u Zagrebu! Tisuće hrvatskih žena, radnica i seljanki, i ratarki i pastirki, intelektualki i pripadnica svih stališa, okupile su se večeras na prosvjedu protiv diskriminacije žena i seksističke odluke ministra obrane Anušića koji predlaže vraćanje obveznog vojnog roka, ali samo za muškarce! "Hoćemo ravnopravnost", uzvikivale su drugotne hrvatske građanke, pokušavajući probiti policijski kordon i zaputiti se prema zgradi Vlade RH kako bi Plenkiju pod prozorom dale do znanja da je došlo vrijeme da se prestane s diskriminacijom. Specijalci su odbili nekoliko pješačkih napada i nisu dopustili poniženim građankama da se približe Markovu trgu. Ozlijeđenih je bilo s obje strane, a među uhićenim je i požrtvovna borkinja za rodnu ravnopravnost G. I. Jelena Veljača, koja je transparentom na kojem je pisalo "Rado Hrvatica ide u vojnikinje" tresnula specijalca po glavi, pa su je zbuksali u maricu i odveli na hlađenje.

Komentara 12

GR
Greben
12:15 11.02.2024.

Kad piscu nema sto puknuti onda svasta pise.

Avatar Urbani
Urbani
16:36 11.02.2024.

Svi su bolji od aktualnog🤣😂

DE
Delumbija
14:26 11.02.2024.

Kako se u narodu kaže, britak kao Toni Ivanišević.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije