Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar poljoprivrede

Tomislav Tolušić posjetio Županju i provozao se kombajnom

Tomislav Tolušić
Foto: Branimir Bradarić
29.11.2018.
u 16:01

Same Deutz Fahre godišnje proizvede oko 400 kombajna koji velikom većinom završavaju na inozemnim tržištima

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić posjetio je tijekom svoje današnje posjete Županji i tvornicu kombajna Same Deutz Fahre.

Tom prilikom Tolušić je doznao više o poslovanju tvornice te obišao njene pogone i razgledao proizvodni proces. Tom prilikom Tolušić se i provozao jednim od tek proizvedenih kombajna krugom tvornice kako bi se iz prve ruke upoznao s njegovim voznim karakteristikama.

Same Deutz Fahre godišnje proizvede oko 400 kombajna koji velikom većinom završavaju na inozemnim tržištima. Ova tvrtka trenutno zapošljava oko 350 radnika

>> Pogledajte što je Ivan Pernar odgovorio na pitanje o poklonjenom satu

Komentara 5

OB
ObrenM
07:45 30.11.2018.

Glumi Putina.Najbolji ministar,nakon dobijanja velikih ovlasti postao je moralna nula.

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:58 29.11.2018.

Sad čekamo ministra da se ovdje dođe pohvaliti kako je lijep i uspješan u komentarima. To je već i radio pod nickom "roks" na virovitičkom portalu svojedobno. Ako će imati slobodne ruke, naravno.

DU
Deleted user
18:33 29.11.2018.

Kaj glumi jul.brinera iz mladjih dana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije