Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitali ga o ostavci

Tomislav Karamarko: Spreman sam na sve što je dobro za HDZ

Tomislav Karamarko
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/9
17.06.2016.
u 18:20

Na pitanje je li mu netko iz Predsjedništva HDZ-a postavio pitanje hoće li podnijeti ostavku, Karamarko je odgovorio da mu to pitanje nitko nije postavio

Nakon što je prije dva dana podnio ostavku na mjesto prvog potpredsjednika Vlade Tomislav Karamarko najavio je da postoji mogućnost da odstupi s funkcije predsjednika HDZ-a ako je to dobro za stranku, javlja RTL. 

Naime, nakon svečane 27. obljetnice stranke na novinarski upit hoće li otići sa čela stranke Karamarko je odgovorio: – Spreman sam na sve što je dobro za HDZ! Pričekajte još nekoliko dana.

Na pitanje je li mu netko iz Predsjedništva HDZ-a postavio pitanje hoće li podnijeti ostavku, Karamarko je rekao da danas nije bio sastanak Predsjedništva, već svečana sjednica i da mu to pitanje nitko nije postavio, no da su razgovarali o aktualnoj političkoj situaciji.

Na upit o kakva mu je sudbina u stranci, odgovorio je da trenutačno ne razmišlja o tome. – -Ne mogu na to misliti. Gledajte, uvijek je netko sa strane objektivniji kad čovjek sam o sebi priča. Četiri godine pobjeđujem. Dakle pobijedili smo na ovim parlamentarnim izborima i trebamo se izvući iz ove situacije. Napravit ću sve što će stranci biti najpotrebnije u tom trenutku. Napravio sam to dvaput, mogu još i dvadeset dva puta – naglasio je Karamarko i još jednom ponovio da je spreman odgovarati za sve eventualne loše poteze koji bi mogli naštetiti stranci. 

– Rekao sam, odgovoran sam čovjek, prema tome za sve ono loše što je načinjeno, čovjek mora odgovarati, a za sve ono što je dobro načinjeno, naravno, ne mora. Spreman sam na sve što je dobro za HDZ –  zaključio je na kraju Karamarko.

Komentara 88

DU
Deleted user
18:29 17.06.2016.

... A nisam spreman na sve sto je dobro za domovinu...

PA
Pape5
18:41 17.06.2016.

A što to onda još čekaš, ostavka, da pojačaš hdz.

Avatar mister.N@
mister.N@
18:29 17.06.2016.

ma nisi gladusu jedan... da si castan i posten davno bi se maknuo... korumpirani lopove!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije