Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Ana Šarić i Karamarko vjenčali se samo u prisutnosti kumova

Vjenčao ih je fra Smiljan Kožul, jedan od najpoznatijih hrvatskih karizmatika, koji služi mise u crkvi u Sigetu
27. svibnja 2015. u 09:45 120 komentara 20057 prikaza
karamarko vjenčanje
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/4

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko i marketinška stručnjakinja Ana Šarić vjenčali su se u nedjelju u 20 sati u crkvi Uzvišenja Sv. Križa u Sigetu. Vjenčanje je bilo intimno, tek njih dvoje i kum i kuma. Vjenčao ih je fra Smiljan Kožul, jedan od najpoznatijih hrvatskih karizmatika, koji služi mise u crkvi u Sigetu. Nakon vjenčanja par je večerom počastio kumove. Iako i Karamarko i Ana Šarić iza sebe imaju brakove, doznajemo da nisu bili crkveno vjenčani, pa su sada mogli sklopiti crkveni brak.  

Već se mjesecima znalo da predsjednik HDZ-a planira u proljeće vjenčanje s Anom Šarić, a unatoč nekim medijskim najavama o spektakularnom vjenčanju s mnoštvom uzvanika, bilo je informacija da će biti diskretno. Budući da slijede parlamentarni izbori na kojima šef HDZ-a pretendira na mjesto premijera, bilo je očekivano da će ozakoniti vezu.

Ana Šarić i Tomislav Karamarko prvi su se put u javnosti pojavili prije dvije godine u Puli, a ona se u intervjuu koji je dala Večernjem listu prvi put u medijima predstavila kao Karamarkova partnerica. Govorila je tada i o poslu kojim se bavi; vlasnica je, s partnericom, marketinške agencije Drimia te frizerskog salona Love Opium. U središte pozornosti došla je i nakon što je Karamarko viđen da vozi oca u bolnicu Rebro mercedesom koji je službeno vozilo njezine tvrtke. Postavilo se i pitanje sukoba interesa, što su u HDZ-u odbacili, a Ana Šarić je za Večernji list rekla kako je Karamarko mogao voziti taj auto jer ga ona može koristiti i u privatne svrhe, pa mu ga je mogla dati.

U intervjuu Večernjem listu govorila je i o tome kakav je Karamarko privatno te je rekla da je on često krivo medijski citiran i kontekstualiziran, a da ga mediji percipiraju kao mrgudnog tipa zato što ozbiljno shvaća svoj posao i ne zanimaju ga igrokazi i predstave. Također je otkrila kako je ona naporniji dio para kada je riječ o dalmatinskim genima. Ona je, rekla je, impulzivnija, a on je odmjeren i uvijek ima pet poteza isplaniranih unaprijed. Tada je rekla i da nju politika ne zanima, ali da je Karamarku uvijek strpljiv i dobar slušač.

>>Tomislav Karamarko otkrio: Da, oženio sam se! Sad u nedjelju

>>Karamarko nije obavezan prijaviti imovinu Ane Šarić u imovinskoj kartici

Zagreb: Predstavljen šesti međunarodni turnir u hrvanju Zagreb Open Grand Prix 2019
'SVI SMO PLAKALI'
Prije 14 dana izgubio sestru pa napravio podvig života: 'Sve bih dao da je ona živa'
CVH
CVH
Naučite kako samostalno obaviti pregled motocikla i dođite na besplatnu provjeru tehničke ispravnosti
  • Uvijek_iskreno:

    Neka im je sa srećom!

  • vjetropir23:

    Svatko ima pravo na svoj privatan život kakav želi.Jadni oni koji zagovaraju nejednakost i liberalizam pa isto pljucaju i vrijeđaju neistomišljenike.Karamarku svu sreću u privatnom životu i braku mene samo zanima da ako preuzme državu da dobro obavlja svoju dužnost.

  • MileKubura:

    Komunističko yugoslovenska propagandisti pišite o svom Muljanivicu i njegovim ljubavnim jAdima koje mi svi plaćamo, voznoga avionom ljubavnici Itd