Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI BLOG

Todorić optužuje: Tko je i koga zastupa Tin Dolički

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
27.10.2017.
u 17:05

Tvrdi da Dolički brani svoj ugovor i roll up zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalaze u sukobu interesa

Ivica Todorić ponovno objavljuje na svom blogu. Ovog puta pita se tko je pravni savjetnik Ante Ramljaka - Tin Dolički - i čije interese štiti.

Tvrdi da Dolički brani svoj ugovor i roll up zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalaze u sukobu interesa.

Blog prenosimo u cijelosti. 

Tin Dolički danas je pravni savjetnik Agrokora odnosno Ante Ramljaka, a do preuzimanja toga posla klijent mu je bio Knighthead. Čije interese Tin Dolički štiti - Agrokora ili njegovog najpovlaštenijeg vjerovnika? Kada je pisao zaštitne klauzule u ugovoru o roll up-u koje onemogućavaju smjenu Ramljaka, da li je štitio interese Agrokora ili strvinarskog Knightheada koji je potpisivanjem ugovora ostvario ogromnu dobit? Pod pritiskom javnosti, naravno, gospodin Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa. Dapače, iako mu je ta činjenica itekako poznata, napominje da je to standardna praksa.

Naime gospodinu Doličkom je potpuno uobičajeno da se budući Vladin izvanredni povjerenik, u trenutku kada baš on piše financijski dio Lex-a, nalazi s budućim profiterima roll up-a, prije donošenja neustavnog Zakona. Potpuno mu je normalno baš Ramljak (koji je na Lex-u radio sa svojim partnerom Tomislavom Matićem) postaje povjerenik, kao što mu je potpuno normalno da tada ugovara roll up od milijardu eura i to s odredbama koje Vladu sprječavaju da ga smijeni bez dopuštenja Knightheada! Neka Gospodin Tin Dolički, koji ističe da su odredbe ugovora o roll up-u praksa, navede jedan primjer u kojem se vidi da je vlada Lex specialisom oduzela upravljačka prava, dogovorila roll up model i ugovorom se obvezala da ne može smijeniti upravitelja kojeg je sama postavila. To nije praksa nego opasan presedan koji je neustavan i protuzakonit.

Ivica Todorić
1/10

Komentara 15

BA
barbaizamerike
17:34 27.10.2017.

Zdenko Tomanovic iz Beograda odvjetnik je za Todorica a bio suradnik KOSa a branio Slobodana Milosevica u Hagu a cesto u kontaktu sa Goranom Strokim u Londonu i Prodanovicom u ZAgrebu ljudi moji zar Vam to nesto ne govori otvoritete oci da tu je i Horvatincic a i ona sutkinja sto ga oslobodila to su vam sve pipci tajne sluzbe Jugonostalgicara i agenata

BA
barbaizamerike
17:27 27.10.2017.

Todoric je prikriveni Jugonostalgicar koji je uz Canjugu Stroka i jos neke po direktivi prije Manolica sad ostataka tajne sluzbe KOSa (bivse JNA) potkopavao Hrvatsku i izvlacio novce iz nje Canjuga bivsi ucitelj koji je u Jugi po direktivi Manolicaolica odredivo ucitelje koji ce ici vani da uce djecu nasih gastajbajtera naravno i da ih spijuniraju a tu su jos Prodanovic Slokovicka uh i Ivo uh pljacka za Lustraciju jos nije kasno ali je nedaju djeca komunjara koja su se uvukla u vlast

BA
barbaizamerike
17:38 27.10.2017.

Za malog Ivicu Todorica budi faca pa izidi pred narod odrzi govor u Zagrebu podrzat ce te cjela Hrvatska pogotovu radnici uh malo sutra ali neces se izvuci vec imaju neki decki koji su voljni da te kidnapiraju i isporuce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije